Кино хороскоп с Мадам Лазонга – 04-10 юли 2016

от на 2016-07-05
 

В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория, редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената. Срещу сумата от 300 лв – спестяванията на главния редактор за шест години – тя се съгласи да състави кратък кино хороскоп за следващата седмица. Бъдете разумни, сверете плановете си със звездите:

Намираме се в месеца на водния знак рак. Време, в което слънцето на чувствата извира от душата и ни тласка към крайни решения. Разумът отстъпва и сърцето поема контрол. Добро време за промени, битови трансформации и хармонизации. Рационалните хора ще загубят силите си, а мислите за любов ще обладават съзнанията ни отново и отново. Не се преуморявайте. Меркурий транзитира в сектора на Рака, Марс обръща своя ход, Марс е в Скорпион, а Скорпион се свързва с криминогенния контингент.

Том Круз беше роден в неделя, така че избягвайте да се присъединявате към опасни секти, изчакайте срядата на Ева Грийн за успех в любовта и тренирайте с енергийната стимулация на Силвестър Сталоун. Срядата е тяхна. Съботата е време за изчисления и разумни сметки, защото над вас ще бди Том Ханкс, но ще срещнете много лицемери заради изменчивия Тоби Кебъл. Най-добре останете вкъщи.

Ето и кратка седмична справка според зодията ви:

fifty-shades-of-grey-01_612x380

Овен: Домът ще ви влече, нищо чудно да почистите, няма да ви се ходи на работа и по-добре излъжете, че сте болни. Новолунието в понеделник и вторник ще ви подейства освобождаващо, експериментирайте с нови партньори. Препоръчителни филми: „Петдесет нюанса сиво” и „Булката беглец

Телец: Ставате все по-популярни и общителни. Развивайте това си умение през следващата седмица. Ще привличате погледи и лесно ще омайвате събеседника си. Симпатиите и поддръжката на колегите ви са гарантирани. Препоръчителни филми: „Магия в полунощ” и „Какво мислят жените

Близнаци: Пазете чантата си от обирджии. Изключително важна седмица за финансовото ви благополучие. Ще имате шанс да се докажете на работното си място, ще получите бонус или възможност за работа в чужбина. Възползвайте се. Препоръчителни филми: „Вълкът от Уолстрийт” и „Генерално пълномощно”.

the-fly-mh

Рак: Тъй като се намираме във вашия месец, Новолунието в понеделник и вторник ще ви предложи енергия за ново начало и обновление в начина ви на съществуване. Време е за вълнуващи трансформации. Препоръчителни филми: „Разрушение” и „Мухата

Лъв: Имате силна нужда от промяна на обстановката. Емоционалната ви природа не може да бъде обуздана в тесни граници и трябва да бъде пусната на свобода. Влекат ви далечни хоризонти и приключения. Препоръчителни филми: „Книга за джунглата” и „Почти герои”.

Дева: Вие сте във вихъра си. Очаквайте обаждане от интересен човек, възползвайте се от предложение, дори да ви изведе извън зоната ви на комфорт. Препоръчителни филми: „Каръци” и „Изкуплението Шоушенк”.

Guess-Whos-Coming-to-Dinner

Везни: Важна седмица за социалния ви статус. Ще бъдете предизвикани и от резултата ще зависи бъдещето ви положение в очите на близките ви. Отстоявайте желанията си и се борете за важните неща в живота. Препоръчителни филми: „Бруклин” и „Познай кой ще дойде за вечеря”.

Скорпион: Новолунието в понеделник и вторник ще ви даде възможност да скъсате със стари пороци. Възползвайте се да се освободите от вредното влияние на лоша компания или недоброжелатели. Препоръчителни филми: „Стая” и „Мамини синчета”.

Стрелец: Инвестирайте в дома си, без особено усилие ще закупите успешно мебел или стенен часовник. Оглеждайте се за оферти. Новолунието от понеделник и вторник ще отвори креативността ви, възползвайте се да създадете нещо или да ремонтирате повреден уред. Препоръчителни филми: „Стив Джобс” и „Хюго

Козирог: Ще преоткриете партньора си. Може би чувствата ви са охладнели, но Новолунието в понеделник и вторник е идеален момент за романтичен жест. Отделете време и пътувайте. Препоръчителни филми: „Вечната Аделайн” и „Цветният воал”.

brazil_4-mh

Водолей: Очаква ви потупване по рамото от вашия шеф. Не се радвайте, защото не ви желаят доброто. Подобрете позициите си и съберете съюзници, скоро може да се озовете на по-висока длъжност. Препоръчителни филми: „Ex Machina: Бог от машината” и „Бразилия”.

Риби: Ще сбъднете дългогодишна мечта. Новолунието от понеделник и вторник ви дава възможност да постигнете неща, за които сте изгубили надежда. Дългоочаквано време за почивка и щастливи равносметки. Препоръчителни филми: „Дякон Левски” и „Тексаско клане”.

На въпросът какво да гледаме този месец, Мадам Лозанга отговори:

Романтични комедии и любовни драми като Аз преди теб. Гледайте докато очите ви не изтекат. Нужен е емоционален катарзис и пречистване от натрупаните емоционални токсини.

Пазете се от енергията на лошите филми и коментирайте, в случай, че професионалните прогнози на Мадам Лазонга се сбъднат. Желаем ви успешна седмица!

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2016-07-05 at 15:43

  Зодия Риби с култови препоръки 😀 Особено ако набарат „Клане“-то със Зелуегър и Макконъхи, ги чака двойна доза величие 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-06 at 15:23

  Филмов хороскоп? Най-сетне някакъв смисъл от безсмислената астрология…

  Отговор

 • Ivcho
  2016-07-06 at 19:52

  Ама вие сериозно ли?

  Отговор

 • izumen
  2016-07-06 at 21:08

  Баси, как може да ми се паднат Дякон Левски и Текасако клане… Освен да се заколя след филма на Генчев…

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2016-07-06 at 21:36

  „Петдесет нюанса сиво” и „Булката беглец”. How about NO.

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2016-07-07 at 09:14

  Хахаха, ебати якото да ми се падне Almost Heroes. Сцепвам се на тоя филм 😀 Fearsome beasts of the mountains and plains! 😀

  Отговор

Коментирайте