Втори трейлър и плакат на „Stranger Things”

от на 2016-07-01
 

В днешно време толкова много неща има за гледане (както на големия, така и на малкия екран), че просто не знаем как ще успеем да видим всичко, което сме си набелязали. Със сигурност ще намерим време за най-новия сериал на Netflix обаче – „Stranger Things”, чиито първи трейлър успя да ни впечатли, връщайки ни в отдавна загубеното „магическо” време на нашето детство.

Stranger Things” е дело на братята Мат и Рос Дъфър и разказва за момче на име Уил, което изчезва безследно при изключително странни обстоятелства през 80-те години на ХХ в. в Хокинс, Индиана. Майката на момчето (Уинона Райдър) и местните власти започват разследване, което разкрива серия от мистерии, включващи строго-секретни правителствени експерименти, ужасяващи свръхестествени сили и едно много странно момиче. Поклон пред вездесъщите култови класики от 80-те, „Stranger Things” е и история за порастването на тримата най-добри приятели на изчезналото момче, сплотени от свят, под чиято повърхност се крият всевъзможни потайности.

Новият трейлър ни дава малко по-добър поглед върху историята и затвърждава добрите впечатления, които имаме засега.

Всякакви прилики с произведения на Стивън Спилбърг (в това число и продуцентските му проекти), Стивън Кинг и Джон Карпентър не са случайни! Както казахме и в първата ни новина по темата, напоследък все повече и повече филми и сериали разчитат на носталгията и копнежа по произведенията от 80-те и 90-те години на ХХ в., но много малко от тях наистина успяват да уловят онази неподправена атмосфера и усещане. Струва ни се обаче (съдейки по рекламите до момента), че „Stranger Things” максимално ще се доближава и нямаме търпение да се уверим дали това наистина е така.

В добавка към трейлъра ви предлагаме и едно задкулисно видео с фокус върху мистериозното момиче, което приятелите на Уил намират в гората, както и един нов постер с ретро-привкус.

плакат

Създатели, сценаристи и режисьори на „Stranger Things” са Мат и Рос Дъфър („Hidden”). Те също така са и изпълнителни продуценти, наравно с Шон Леви и Дан Коен. В ролите са Уинона Райдър, Дейвид Харбър, Фин Улфхард, Майли Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Ноа Шнап, Наталия Дайър, Кара Буоно и Матю Модийн.

Всичките осем епизода на първия сезон на „Stranger Things” ще бъдат достъпни от 15 юли по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте