Aquaman Vol 4: Death of a King (DC Comics)

Въпреки че „Aquaman” има премиерна дата 27 юли 2018г., мнозина отказват да повярват, че филм за Аквамен наистина ще има. Режисьор би следвало да бъде Джеймс Уан („Бързи и яростни 7”). Героят дебютира в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, а феновете имаха възможност да получат повече от него в разширената версия на филма.

Aquaman” изплува на повърхността благодарение на сценариста Уил Бийл, който е бил нает да напише сценарий на „Justice League” преди Крис Терио. През 2014 г. Бийл и Кърт Джонстад („300”) работят по един общ сценарий за Аквамен, докато Дейвид Лесли („Заклинанието 2”) работи по втори. Първоначалният план бил двата сценария да се слеят, което така и не се случва. Сега Уил Бийл започва работа върху нов сценарий, по който ще работи съвместно с режисьора Джеймс Уан и Джеф Джоунс – автор на най-добрата комиксова поредица за Аквамен, а също и продуцент на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”.

Макар сблъсъкът между Човека-прилеп и криптонеца с червена пелерина да разедини феновете и да не донесе очакваните приходи на Warner, DC Comics не дръпнаха шалтера на „Justice League” и „Wonder Woman”. Чудесните отзиви, които новите трейлъри получиха на Comic-Con със сигурност са били показателни, че компанията върви в правилната посока. Току-виж успеят да направят и онзи филм за Лобо.

Джейсън Момоа ще изиграе за втори път на големия екран Аквамен – един от основателите на „Лигата на справедливостта”, а Амбър Хърд ще влезе в ролята на Мера – Кралицата на Атлантида.

Вижте и една сцена с Аквамен от „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, която, незнайно защо, не намери място в официалните версии на филма.

3263275-28_aquaman02

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. От 2 години ми се гледа филм, който се развива под водата поне 40- 50% 🙂

  2. Доста дълбок и енергичен character development струи от тази (отпаднала) сцена.

  3. Джеймс Уан дано и остане ,като режисьор и вложи малко хорър елементи в Аквамен 🙂