Не мисля, че има нещо, което лудите The Beatles-фенове не са виждали в хилядите часа архивен материал, който е бил представян под различна форма на публиката – дали в документални филми, или в отделни откъси, качени в интернет пространството, удоволствието да наблюдаваш документирани точно тези четирима души от целия свят е наистина несравнимо.

Ако не си е проличало до момента – да, аз съм от тези побъркани фанатици, които биха искали да съберат всяко видео откъсче, само и само да не се изгуби онази несравнима тяхна магия някъде в небитието… Иска ми се да предам събраното заедно с усещането за уникалност и лекота, която притежава явлението The Beatles. И съм 100% убедена, че Рон Хауърд действа със същите подбуди. Неговата цел очевидно е да изучи всички компоненти, които правят от Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар най-прочутата група в нашето измерение, като може да са каже, че The Beatles всъщност са и най-влиятелната група на всички времена.

Документалният филм на Рон ХауърдEight Days a Week” ще се появи по телевизионния канал Hulu на 17 септември 2016, като основният материал, с който е работил режисьорът, са записи на турнета. Сериозно се надяваме да бъдат показани кадри, които не сме срещали! Все пак не бива да забравяме, че сред материалите, посветени на ливърпулските лудетини, е и 10-часовата Антология, която се появи в средата на 90-те години и с леееко закъснение стигна и до българската публика.

Във всички случаи сме сигурни в едно: след като Рон Хауърд се е захванал с документален филм за The Beatles – той е фен, а след като е фен – значи е вложил сърцето си в този проект. На майстор като него няма как да не му се е получил замисълът! Това означава, че стискаме палци „Eight Days a Week” да стигне и до нашите територии по някакъв начин – ако ще да е с пощенски гълъб, ще го дочакаме…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments