Кой грип ще затрие човечеството? Испански? Птичи? Свински? Създателите на епидемичния хорър „Viral” имат друго предложение – Червеен!

Филмът е дело на режисьорите Хенри Джуст и Ариел Шулман („Catfish”, „Paranormal Activity3 и 4) и сценаристите Барбара Маршъл („Triple Dog”) и Кристофър Ландън („Дистърбия”) и разказва за сестрите Ема (София Блек-Д’Елиа) и Стейси (Аналей Типтън), които водят напълно нормален живот до момента, в който предградието, в което живеят, е нападнато от мистериозен вирус-паразит. С разпространението на заразата двете сестри се сплотяват и барикадират в къщата си, но е твърде късно – когато вирусът прониква в дома им, те са изправени пред невъзможен избор: да се защитават една друга или да оцелеят.

Вижте първия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=2YVOnK29ZxM

Да видим сега. Вируси? Check! Зомбита (sort of)? Check! Симпатични момичета? Check!  Затворено пространство и доволно количество кръв? Check! Имаме си всичко, което обичаме в този род филми, а и трейлърът не изглежда толкова евтино, колкото си представихме, когато за първи път чухме за проекта, така че пишете ни на линия. За протокола обаче да се отбележи, че нямаме никакви очаквания извън жанровото забавление.

Вижте и официалния постер на филма, който се мотае в нета от няколко седмици и на който много му се иска да е провокативен.

плакат

Режисьори на „Viral” са Хенри Джуст и Ариел Шулман, а сценарият е дело на Барбара Маршъл и Кристофър Ландън. В ролите са София Блек-Д’Елиа, Аналей Типтън, Травис Тоуп, Майкъл Кели, Бриан Хоуей, Джан Котран, Машин Гън Кели и други.

Премиерата на филма е 29 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Постерът е жалък просто! Ама филмчето изглежда фън – ще говидим. 🙂

    2. Ако няма цици, не ми го рекламирай.