Роб Зомби на сцената
Роб Зомби на сцената

In Hell everybody loves popcorn!

Сякаш беше вчера, когато за първи път ви запознахме с проекта „31“. Хорърът, който дебютира фестивално през януари, е поредната творческа авантюра на щатски рокаджия и режисьор Роб Зомби, така че едва ли ще се изненадате особено от съдържанието на трейлъра, който се появи преди няколко часа:

Както казахме, горните две минути са точно това, което може да се очаква от съсиреното въображение на Зомби – шумен и френетичен прилив от насилие, крясъци и вулгарни типажи, микcирани с типичния за музиканта exploitation b-movie стил, под чиято ексцентричност тлее почти атрофиралата сатира на поп-културните клишета и прийоми в комбинация с безбройни препратки и намигвания. Най-вече обаче се очертава „31“ да бъде чисто касапско забавление: не кой знае колко повече, едва ли и по-малко, а щом това е налице, останалото е по-скоро все тая.

„Are we getting ugly or are we getting old?”
„Are we getting ugly or are we getting old?”

Миналата седмица се появи и нов видеоклип – също режисиран от Зомби, този път към парчето „The Life And Times Of A Teenage Rock God“, включено в албума „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“. Самоцелната cheesy-визия напомня на класиката „Dragula” и е вдъхновена от „¡Three Amigos!“ на Джон Ландис, „Убийци по рождение“ на Оливър Стоун и скечовете на Пол Рубенс като Пий-Уий Хърман, а резултатът е симпатично психеделичен:

Накрая ви припомняме сравнително пресния постер на „31“, както и каста: Малкълм Макдауъл, Торстън Вогъс, Джуди Гийсън, Е. Г. Дейли, Даниъл Роубък, Дейвид Юри, Джеф Даниъл Филипс, Лорънс Хилтън-Джоунс, Ричард Брейк, Джинджър Лин, Джейн Кар, Панчо Молер, Трейси Уолтър, Лу Темпъл, Мег Фостър, Девин Сидел и Шери Муун Зомби. Филмът ще бъде достъпен на повечето VOD платформи от 16 септември, а от 21 октомври ще може да бъде видян и в ограничен брой киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments