Преди два дни най-накрая стана ясно кога ще дебютира първият трейлър на „31“ – най-новият обещаващ хорър проект на Роб Зомби, който следим и очакваме с огромно нетърпение. Датата е 14 юни (вторник), а за да ни подгрее подобаващо, Зомби разпространи и първия официален тийзър постер на филма.

От него ни дебне слоганът „The Show Must Go On“ и ни звучи доста подходящо, отнесен към филма, който не може да бъде спрян по пътя си към екраните, въпреки проблемите, с които се сблъска – MPAA на два пъти му поставиха загробващия (от комерсиална гледна точка) NC-17 рейтинг, след което доста трудно си намери дистрибутор.

Преди да видите плаката, припомняме, че „31” разказва за петима карнавални работници, които са отвлечени в нощта преди Хелоуин и са държани като заложници в специално тайно помещение, известно като „Убийствен свят”. Те имат на разположение 12 часа да оцелеят в ужасяваща игра, наречена „31”, в която „Главите” – облечени като клоуни маниакални убийци, са пуснати по петите им, за да ги ликвидират.

плакат

Ще ви очакваме този вторник (или най-късно сряда – в зависимост от часа, в който ще дебютира в Щатите), за да изкоментираме заедно първия трейлър. Междувременно можете да си припомните доста голямото количество снимки, видеа и информация за филма (и за паралелните проекти на Зомби), на които сме обръщали внимание в новините ни до момента.

Режисьор на „31“ е Роб Зомби, а в ролите са Малкълм Макдауъл, Торстън Вогъс, Джуди Гийсън, Е. Г. Дейли, Даниъл Роубък, Дейвид Юри, Джеф Даниъл Филипс, Лорънс Хилтън-Джоунс, Ричард Брейк, Джинджър Лин, Джейн Кар, Панчо Молер, Трейси Уолтър, Лу Темпъл, Мег Фостър, Девин Сидел и Шери Муун Зомби.

Филмът ще бъде достъпен на повечето VOD платформи от 16 септември, а от 21 октомври ще може да бъде видян и в ограничен брой киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *