Премиерата на „The Legend of Tarzan” на Дейвид Йейтс е точно след десет дни и от Warner Bros. правят последен (ако питате нас, отчаян) опит да убедят зрителите, че ще си заслужава да се отбият до киносалоните за едно ново епично приключение с легендарния Тарзан. Трейлърът е доста по-пестелив откъм история спрямо предишните и се фокусира предимно върху екшъна и върху самия Тарзан и акробатичните му изпълнения.

Припомняме, че в „The Legend of Tarzan” мъжът, някога известен като Тарзан (Александър Скарсгард), е напуснал африканската джунгла и от години живее цивилизовано в Лондон като Джон Клейтън III, лорд Грейстоук, заедно със съпругата си Джейн (Марго Роби). Сега той е поканен да се завърне в Конго като търговски посланик на Парламента, без да подозира, че е пионка в смъртоносен план, оркестриран от водения от алчност и жажда за отмъщение белгийски капитан Лион Ром (Кристоф Валц). Но хората зад убийствения заговор си нямат и представа какво се готвят да отприщят…

И с този трейлър Warner не успяха да ни вдъхновят извън чисто професионалните ни подбуди и извън константната ни увлеченост по образа на Тарзан, създаден от Едгар Райс Бъроуз – нещо, което не предполагахме, че ще ни се случи по адрес на високобюджетна приключенска версия на Тарзан с известни актьори и режисьор като Дейвид Йейтс.

Режисьор на „The Legend of Tarzan” е Дейвид Йейтс. В ролите са Александър Скарсгард, Марго Роби, Кристоф Валц, Самюъл Л. Джаксън, Джимон Хонсу, Уилям Хърт, Каспър Кръмп, Джим Броудбент, Ела Пурнел и други.

Премиерата на филма във всички формати – 2D, 3D и IMAX 3D, е 1 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дали щото не ми пука особенно за този филм, но имам чувството, че през седмица му изкачат трейлъри…….
    Но ще му дам Аймакс шанс, кви брадви съм гледал, че тоя ли ще пропусна