Warner Bros. представиха нов трейлър на предстоящата Ultimate Edition версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, която ще бъде с рейтинг „R” и, по-важното, с цели 30 минути по-дълга от тази, която видяхме в киносалоните – версия, на която доста хора разчитат, че ще успее да отстрани част от проблемите на филма. Наравно с това, Blu-ray изданието ще предложи и над два часа допълнителни материали.

Вижте отново думите на режисьора Зак Снайдър по отношение на добавени сцени, а веднага след това може да се насладите и на новия трейлър:

Има малко екшън и насилие, които поорязахме заради MPAA и сега връщаме. Битката на Батман в склада, няколко кадъра с Думсдей, които бяха прекалено интензивни. Има малко по-дълъг вариант на финалната сцена и на началото на филма, а сцената в Северна Африка е наистина доста различна.

Както казахме и миналия път, нямаме търпение да гледаме „Батман срещу Супермен” в удължения му вариант и стискаме палци ефектът от новите кадри да е подобен на този от режисьорската версия на „Небесно царство” на Ридли Скот. Тя е една от най-добрите удължени версии на филм, които сме гледали – качествената разликата между нея и кино варианта ѝ е наистина съществена.

Като бонус прилагаме музикален клип на песента „Heathens” на Twenty One Pilots, която е част от саундтрака към филма „Suicide Squad” (пълният списък на парчетата може да видите тук), където както знаете, участие ще има и Батман:

Премиерата на удължената Ultimate Edition версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” е на 28 юни на Digital HD и на 19 юли на Blu-ray. „Suicide Squad” ще се появи по кината на 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 Comments

  1. А дали има шанс разпространителя за България да вземе лентата за няколко exclusive-а? Дори да е само в големите градове. Грях е, такъв филм с тези огромни разлики да се гледа вкъщи, било и на 50 инча.

    1. Абсурд, още повече че има предостатъчно летни пуканкови филми в момента, за да си запълнят дневната програма без проблеми. А и бидейки нефестивален филм има още по-малка вероятност да се излъчи и по някой независим киносалон.

    2. Мен също ме съмнява, но пък би било доста яко 🙁

  2. Вече са факт и първите отзиви. В кратце, освен ако не сте отявлени хейтъри по дифолт на Снайдер и начина му на правене на филми , има голяма вероятност да ви хареса и да запълне празнините от театралната версия. Примерно ако някой е оценил театралната версия на 6/10, сега би дал 7,5 – 8/10. Аз лично съм много пристрастен и без проблем бих дал 10/10 най-вероятно, когато се наканя да го гледам (стига да плъпне по торентите…) 😀 Ей ви и ревю от някъв тип: http://www.flickeringmyth.com/2016/06/blu-ray-review-batman-v-superman-dawn-of-justice-ultimate-edition-2016/

  3. Айде вече го имам на компа
    Batman.v.Superman.Dawn.of.Justice.2016.Extended.Ultimate.Edition.720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO
    3:02:31….
    Пускам…..

  4. Гледам в OZONE, вече има преордър……….аз май ще изчакам до август, да си го изгледам като хората

  5. Btw Дринов и компания дали ще врътнат едно мини ревю след като го изгледат, че май се очертава ситуацията да е подобна с Небесно Царство.

  6. Moже и да не стигнем до самостоятелно ревю, но ще коментираме филма по-натам, особено ако направим епизоди по повод някой от ДиСи филмите, които тепърва ще гледаме. Иначе разширената версия на „Батман срещу Супермен“ е абсолютно задължителна; харесах екранния вариант, но тричасовият е ебаси задължителният комиксов епос. 🙂

    1. Зверски при това! Трябваше тя да е по кината.

    2. В някакви по-цивилизовани части на света имаше прожекции на пълната версия, ама у нас – нъцки. 🙁