Шей Мичъл ще участва в страховития трилър „Cadaver“

от на 2016-06-08
 
Шей Мичъл

Шей Мичъл

Канадската актриса и модел Шей Мичъл не е особено популярна, поне засега, а сред участията ѝ пред камера най-открояващ се и популярен е сериалът „Pretty Little Liars“. Moже би съвсем скоро oбаче тя ще има шанса да блесне и в киносалоните – чрез хорър проект, който носи заглавието „Cadaver“ и ще бъде c логото на Screen Gems. Шон Робинс и Тод Гарнър от Broken Road Productions ще се заемат с продуцирането, а режисурата ще е на холандеца Дидерик ван Ройен („Войната на Стела“) по сценарий на Брайън Сийв, който е виновен за цели две бозави продължения на и без това слабия „The Boogeyman“.

Героинята на Мичъл е бивше ченге с лош имидж и лични проблеми – докато се бори с отърсването от ужасната си зависимост, тя решава да започне работа в моргата на болницата, където се е лекувала, докато се е опитвала да остане трезва. Поема нощните смени и скоро в „офиса“ й докарват пресен труп на брутално обезобразен човек… а малко след това поредица от събития ще я сблъскат с убийственото и ужасяващо присъствие на мистериозно зло същество.

Cadaver“ вce още няма премиерна дата, а за да не завършваме така негативно, ето ви oще една представителна снимка на Мичъл – този път в гръб, за да се уверите че е многостранно надарена:

Задна врата към Холивуд?

Задна врата към Холивуд?

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте