Трейлър на „Jack Reacher: Never Go Back” на Едуард Зуик

от на 2016-06-16
 

Том Круз

Преди няколко дни видяхме първите снимки на „Jack Reacher: Never Go Back” – подготвяното от Едуард Зуик продължение на „Джак Ричър” с Том Круз и с любопитство зачакахме и първия трейлър. Той се почви още вчера, но за съжаление беше представен от ET, пословични със съсипването на ексклузивни кадри, който не изневериха на традицията и го накъсаха ужасно с включване от студиото, коментари зад кадър и интервю с другата звезда на филма освен Круз, Коби Смълдърс.

Изчакахме дали няма да се появи нормална версия на трейлъра, но ден по-късно такава все още няма и решихме все пак да отразим тази на ET. Вижте я.

До колкото можем са преценим, „Jack Reacher: Never Go Back” изглежда напълно в стила на първия филма, което вероятно ще зарадва неговите почитатели и ще разочарова тези, които искаха да видят нещо различно. Ние се класираме някъде по средата, като най-големият недостатък засега е, че злодеят, колкото и оригинален и пълнокръвен да е (а се съмняваме да е такъв), не се изпълнява от актьор от класата на емблематичния Вернер Херцог, когото видяхме в първия филм.

Jack Reacher: Never Go Back” и е създаден по 18-тия роман от поредицата на Лий Чайлд „Не се връщай”, в който Ричър се завръща в старата си военна база във Вирджиния, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Когато пристига обаче, открива, че тя е арестувана по скалъпени обвинения в шпионаж.

Режисьор на „Jack Reacher: Never Go Back” е Едуард Зуик („Последният самурай”), който е съсценарист с Маршал Херсковиц и Ричард Уенк. В ролите са Том Круз, Коби Смълдърс, Робърт Непър, Даника Ярош, Олдис Ходж, Патрик Хюсингър, Холт МакКалъни, Тери Уибъл и други.

Премиерата е 21 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте