Hold on to something! Вече видяхме последния трейлър на „Стар Трек: Отвъд” на Джъстин Лин, но рекламната кампания на новото приключение на капитан Кърк и екипажа на Ентърпрайз, които изследват най-отдалечените, непроучени краища на космоса, където се натъква на нов мистериозен враг, който подлага на тест всичко, което те и Федерацията представляват и за което се борят, продължава с пълна сила.

Вчера Paramount представиха един нов постер, в чиито фокус е изиграната от София Бутела извънземна Джейла, която изглежда като един от най-големите плюсове на филма и три телевизионни спота, които общо взето не предлагат нищо, което да не сме виждали в досегашните реклами (единият от тях дори съдържа песента на Риана, която успя да ни развали споменатият в началото финален трейлър), но факта, че са по-кратки и стегнати и всеки един от тях подчертава различни аспекти от филма, в известна степен ги прави по-ефективни.

И като казахме Риана, в добавка към трите спота получаваме и едно специално промо, посветено на певицата, в която тя споменава любовта си към франчайза и какво точно е искала да изразява песента ѝ към филма.

ТВ Спотове

https://www.youtube.com/watch?v=5QeOyNWfO5c

https://www.youtube.com/watch?v=DURDWLUkKXo

 Rihanna Featurette

Ето и споменатия по-горе постер, в който Джейла се е разположила в креслото на Кърк – сцена, която вече сме виждали в рекламите. Чудим се, дали ще видим постери в същия стил и на останалите герои.

плакат

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберто Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба, София Бутела, Шохре Агдашлу и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. След като „ID4-2“ не ми достави нужното междузвездно забавление, залагам на този,……

  2. Последният трейлър беше факинг найтмеър, а тия спотове с нищо не оправят маркетинг кашата… Риана? Фор фак’с сейк?!

    1. Да, финалният трейлър и за тийзър не става, а Риана да не е тая готината извънземна? Ама се съмнявам, щото тая е с малък задник, а не като технодрума на Риана

    2. Удивителното в случая е, че от години твърдя, че творческият парцал Риана ми прилича на клингон с т’ва уиърд чело и джуки, но май не съм бил далече от истината, щом са я избрали за рекламно лице на филма. 😀 За тяхна сметка си е де, песента й е ужасна и се връзва с франчайза, колкото би се вързал ескимос на Меркурий.

  3. Раханчето е супер – много я харесвам, но песента е тотално неподходяща. Тази мода с песните е потресаващо гадна.

    1. вЕрвай ми, в момента в който споменах, че й е голям гъза, и се замислих „ей тук с Дринката пак ще кръстосаме шпаги“

    2. С теб ще „кръстосаме шпаги“ само върху някое малко дупе! 🙂
      И в последния клип на Хармъни Корин верно има голям гъз! 🙂

    3. Deal!
      На Маргото Роби, не че й е малък, ама е баш за кръстосване