Боговете Пол Томас Андерсън и Даниел Дей-Луис се събират за нов филм

от на 2016-06-04
 

Хвала на боговете! Скъпи братя и сестри, молитвите ни са чути. Близо седем години, откакто умовете ни бяха отнесени от недостижимия шедьовър „Ще се лее кръв”, не е минавал и ден, без да отправим горещи молебствия към небесата да видим Пол Томас Андерсън и Даниел Дей-Луис отново заедно. Дерзайте, времето настъпи!

Variety съобщават, че П. Т. Андерсън ще снима Дей-Луис във филм за нюйоркската модна сцена от 50-те години. Проектът е в най-ранни етапи на развитие, като все още се работи по сценария му. Знае се обаче, че титаничният актьор е свързан с филма от месеци и е почти сигурно, че ще бъде замесен (едва ли в поддържаща роля). Имало е кастинг и за източноевропейски модели (момичета, изпуснали сте!). Какво да кажем, освен че обявяваме едномесечен пост. Няма да слагаме залък в устите си, за да омилостивим небесата и филмът да се случи.

Последно, името на Андерсън се завъртя покрай „Пинокио” на Робърт Дауни, но вече е ясно, че участието му няма да е като режисьор – остава възможността да бъде вписан като сценарист, но се съмняваме. Крайно време е скандалният грях Андерсън да се разхожда по земята без „Оскар“ за режисура да бъде умит. Стискаме палци звездите да се подредят и филмът да се получи така, както божествата възнамеряват. Ще следим изкъсо за изскачащи новини.

Междувременно, ако се наканим, скоро ще пуснем и кратка рецензия за „Inherent Vice”. Stay tuned.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2016-06-05 at 17:05

  нито един коментар ли, бе? ебаси псевдокиноманите… 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-06-05 at 17:10

  ДОЛНИ ХОРИЦА!

  Отговор

 • legrandelf
  2016-06-05 at 20:21

  С това помпозно заглавие какво очакваш? Простосмъртните да коментират ли?

  Отговор

 • 2016-06-05 at 20:46

  Искам да се молят и да се самобичуват!

  Отговор

 • 2016-06-05 at 22:24

  Кви „богове“ са тия бе? Снимат по един филм на 10 г. Аре моля ти се…! За Дей-Луис всичко хубаво …или нищо. Много голям, ама много е мързелив и какво ли трябва да се случи, та да го изкара от въздесъщата му кино-летаргия та да се захване с някой проект. Аре можем и без такива „богове“.

  Отговор

Коментирайте