Нецензуриран трейлър на „War on Everyone” на Джон Майкъл Макдона

от на 2016-06-21
 

Енергиично, забавно, изпълнено с нецензурни обръщения и (зло)употреби от всякакъв вид – може би точно такъв тип шантавелия липсва напоследък?! Особено сме доволни, че като контра на дългокосия Тарзан, тук Александър Скарсгард ще се развихри в коренно различен сюжет и амплоа, и с това ще докаже, че доста го бива в актьорския занаят. Майкъл Пеня често се е проявявал като забавен, готин и (почти) безобиден сайдкик, а в „War on Everyone” е едната важна половинка от дуета лоши, ама много лоши ченгета.

С две думи сюжетът е следния: Нейде в Албакърки, полицаите Тери и Боб са решили да изнудват и опандизват всеки престъпник, който е имал нещастието да пресече пътя им. Нещата придобиват доста зловещ оттенък, когато двамата се юрват да стресират и заплашват някой, който е дори по-опасен от самите тях. Дали наистина е така?

Има още една очевидна причина, поради която ще очакваме с нетърпение да видим докъде ще стигнат в нахалството си двете корумпирани ченгета от Ню Мексико – историята е написана и режисирана от Джон Майкъл Макдона, който е отговорен за сценария на „Нед Кели” и изцяло за страхотния „The Guard” и брилянтния „Calvary”. Разчитайки на вече видяното с негов подпис, няма да сгрешим, ако кажем, че успехът е сигурен – не само заради развързания език и red-band-ограниченията. Британците имат една специфична характеристика, която далеч не унифицира филмите, но (почти) винаги играе в тяхна полза.

В „War on Everyone” участват още Тио Джеймс, Теса Томпсън, Малкълм Барет, Кейлъб Ландри Джоунс, Пол Райзър, Стефани Сигман, Дейвид Уилмът. След премиерата на Берлинале в началото на февруари и две фестивални прожекции в Щатите, филмът ще се появи на екран във Великобритания от 30 септември. Разпространителите за САЩ са Saban Films, но все още няма планирана дата за отвъд Океана.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте