Макензи Дейвис с роля в „Blade Runner 2” на Дени Вилньов

от на 2016-06-08
 

Месец преди започването на снимките, актьорският състав на продуцираното от Ридли Скот продължение на ненадминатия му шедьовър от 1982 г. „Блейдрънър” се увеличава с още едно красиво лице. В официално прессъобщение беше разпространена информацията, че актрисата Макензи Дейвис се присъединява към екипа на „Blade Runner 2” на Дени Вилньов, като засега подробности за ролята ѝ не са известни (каква изненада).

Дейвис, която последно видяхме в „Марсианецът” на Скот, привлече внимание с малките си роли в „Breathe In”, „That Awkward Moment” и „The F Word”, а най-голямата си популярност постигна с вървящия в момента сериал „Halt and Catch Fire”. Ако трябва да сме честни, ние нямаме изградени сериозни впечатления за актьорските ѝ способности, така че не можем да изразим мнение за участието ѝ във филма. Поне да знаехме каква точно ще е ролята ѝ…

Възползваме се от случая да отбележим и още две актьорски попълнения, които се присъединиха към филма, откакто последно писахме за проекта. Това са европейските актриси Силвия Хукс („Най-добрата оферта”) и Карла Жури („Wetlands”). Те се нареждат до вече известните имена на Харисън Форд (който се завръща като Декър), Райън Гослинг, Робин Райт, Дейв Батиста и Ана де Армас.

Припомняме, че режисьор на „Blade Runner 2” е Дени Вилньов („Prisoners”, „Enemy”, „Сикарио” – между другото, адски сме любопитни да видим нещо и от другия фантастичен проект на Вилньов „Story of Your Life”, чиято премиера предстои тази година), сценарият е дело на Хамптън Фанчър и Майкъл Грийн (по идея на Фанчър и Ридли Скот), а оператор е великият Роджър Дийкинс.

Премиерата е 6 октомври 2017 г. Оставаме в режим на нетърпеливо очакване на каквито и да е подробности, свързани с филма.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Liubo Ursiny
  2016-06-08 at 11:51

  Прис 2.0

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-06-08 at 12:06

  Зверски каст има тоя сикуъл, да не говорим за крюто.

  PS Kyp за българския език.

  Отговор

  • Liubo Ursiny
   2016-06-08 at 12:16

   Аз бях резервиран само за Животното Батиста, ама сега и той ми се вписва. Освен това, режисьора съм му фен до гроб след Сикарио… On top of that, сър Ридли отгоре дърпа конците… въобщееееее кент уейт! 😀


  • UZUMAKI
   2016-06-08 at 12:52

   Батиста е окей, само Форд ми е драма, щото наличието на героя му убива двусмислието на първия филм по отношение персонажа му.


  • Liubo Ursiny
   2016-06-08 at 18:34

   Е, сега.. вечната тема дали Декард е репликант или не. Ако е от плът и кръв, значи не е. Винаги съм мислил, че онази сцена където очите му почервеняват като на репликантите е било пропуск, който в суматохата на пост-продукцията са го изпуснали и после години по-късно като са видяли че се заформят дискусии са го оставили ей така, да дразни :)

   А има друг вариант – да провайдва войс-оувър зад кадър: https://www.youtube.com/watch?v=AJzIT6fQ3OU 😀


  • UZUMAKI
   2016-06-08 at 20:10

   Времето ще покаже, но за мен това отсега е issue.


 • Gogoto
  2016-06-13 at 08:24

  Все по-обещаващо звучи този проект, трябва да си припомня оригинала, че съм го гледал много отдавна. Иначе гледах, че и Дейв Батиста го цанят за каста и нека не забравяме, че и кеча, освен подобие на спорт си е и една част актьорска игра (макар и в повечето случаи на смехотворно ниво) и трупа някакъв стаж пред камера.

  Отговор

Коментирайте