Миналата година НВО България предложиха уникалното за страната ни кинотурне „Игра на тронове”, което даде възможност на феновете от десет български града да видят на голям екран епизод от изминалия сезон на любимата си поредица (неповторимо преживяване, което наистина си заслужава).

За радост на безбройните почитатели, турнето „Игра на тронове” се превръща в традиция и продължава и тази година, а сред градовете, които ще могат да се насладят на шоуто, са Благоевград, Стара Загора, Русе, Плевен, Варна, Бургас, Пловдив и София. Турнето, което ще продължи до 27 юни, вече стартира на 25 април със специална прожекция в столицата, на която присъстваха над 600 души, а следващата спирка е на 2 май във Велико Търново, на паметника Асеневци.

Датите и съответните градове, където ще се излъчат следващите епизоди, може да откриете в официалното прессъобщение по-долу, а конкретните локации ще може да научите на Facebook страниците на Telenor и HBO България, ден-два преди самите прожекции. Те са напълно безплатни за феновете.

Докато очаквате новите серии от шести сезон, може да прочетете ревюто ни за първия епизод, както и да си припомните анализа ни на поредицата до този момент (включващ книгите и сериала) в специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

Game of Thrones идва на голям екран за феновете

Национален киномаратон 2016-та стартира с кинопрожекция за 600 зрители в бурната вечер на 25 април в столицата

VI-ти сезон на сагата Game of Thrones е тук и въпросът дали Джон Сноу е жив вече е най-малкото, над което размишляват феновете.

Над 600 фенове на сериала Game of Thrones имаха възможност да го гледат на голям екран и със специален звуков ефект в деня премиерата.

По традиция и тази година HBO България организира прожекция на голям екран за всеки един от десетте епизода от VI-ти сезон в различен град на България.

Партньор на събитията е Telenor. Градовете и локациите, избрани за прожекцията, носят в себе си историческо послание в духа на сериала.

Маратонът, който ще продължи до 27 юни, е напълно безплатен за феновете.

На 2 май Game of Thrones киномаратонът пристига във Велико Търново с прожекция на паметника Асеневци. Следващите епизоди ще бъдат на 9 май в Благоевград, на 16 Май в Стара Загора, на 23 май в Русе, на 30 май в Плевен, на 6 юни във Варна, на 13 юни в Бургас и на 20 юни – Пловдив.

Финалният, десети епизод ще бъде отново в София на 27 юни.

Билети за прожекциите могат да бъдат получени в офиси на Telenor в съответните градове няколко дни преди премиерата.

Информация за отделните локации очаквайте на официалните страници на Telenor и HBO България във Facebook.

Най-върлите фенове могат да гледат епизодите на легендарната сага едновременно с американското излъчване по HBO и HBO GO още в 4 сутринта.

Вечерното излъчване по НВО всеки понеделник от 21:05 се запазва.

От дебюта си през 2011-та година, Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена.

Game of Thrones е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.

Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойнство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.

GoT-25-apr-3 GoT-25-apr-4 GoT-25-apr-2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *