Представихме де що има реклами на „Костенурките нинджа: На светло” на Дейв Грийн и щеше да е тъпо да пропуснем официалния финален трейлър, който дебютира преди два дни и като че ли ни допада най-много от всички реклами до момента. Не че това означава нещо – филмът продължава да изглежда точно толкова лошо, колкото и след първия трейлър, просто е малко пó екшън ориентиран и успява да ни забаламоса. Или просто сме толкова претръпнали (по същия начин, по който човек привиква с лошата миризма сутрин в метрото), че тъпотията вече не ни прави чак толкова силно впечатление.

Покрай трейлъра се възползваме да отразим една промяна около любимия ни Кранг, на когото се крепят надеждите ни за поне малко качествено забавление. Преди няколко дни стана ясно, че Фред Армисън, който трябваше да озвучава мозъкообразната гад, е напуснал продукцията, а на негово място е дошъл Брад Гарет, когото обожаваме във „Всички обичат Реймънд”. Сега Кранг ще притежава изключително дебел и плътен глас, доста различен от този, с който сме свикнали в анимацията, но се надяваме да се получи добре. Ето трейлъра:

В добавка към трейлъра имаме възможност да видим и два нови клипа, в единия от които е един от най-големите минуси на филма (поне според нас), а именно Тайлър Пери. Вярно, че голяма част от това му изпълнение вероятно се дължи на режисурата и целите на филма, но не можем да го оневиним, особено като се има предвид, че той така си изглежда в 90% от филмите си – „Не казвай сбогом” на Дейвид Финчър е някакво невероятно изключение.

Микеланджело, Донатело, Леонардо и Рафаело се завръщат на голям екран, за да се преборят с по-големи и по-зли злодеи. На тяхна помощ ще се притекат Ейприл О’Нийл (Меган Фокс), Върн Фенуик (Уил Арнет) и новобранецът с хокейна маска Кейси Джоунс (Стивън Амел). След като суперзлодеят Шредър бяга от затвора, той се съюзява с лудия учен Бакстер Стокам (Тайлър Пери) и двамата му глуповати привърженици Бибоп (Гари Антъни Уилямс) и Рокстеди (звездата от WWE Стивън Фарели), за да изпълнят своя дяволски план да превземат света. Костенурките се подготвят да обезвредят Шредър и новия му екип, но се оказват лице в лице с по-голямо зло – всеизвестния Кранг.

Режисьор на „Костенурките нинджа: На светло” („The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”) е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил, Тони Шалуб и Брад Гарет като гласовете на Леонардо, Сплинтер и Кранг.

Българската премиера на филма е 3 юни 2016 г. на 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. На моменти пак на електронна игра прилича, явно трябва още една революция в ефектите, за да не ни избиват очите толкова явно.