Не искаме да обидим нито него, нито почитателите му, но филмите с Пиърс Броснън отдавна не са ни приоритет и много рядко имаме желание да гледаме някой от тях. Най-новият му проект обаче успява да възбуди любопитството ни и ни се прииска да му хвърлим едно око, въпреки че определено не прави впечатление на нещо наистина качествено.

Филмът е озаглавен „Urge” и е дело на дебютанта Ерън Кауфман. Сюжетът се завърта около четирима приятели от Ню Йорк, които отиват на парти-ваканция на тропически остров, където попадат на дилър, който им предлага мистериозния наркотик Urge – той прави употребяващите го неспособни да контролират дори и най-първичните си сексуални импулси. Ефектът е невероятен и не може да се сравни с нито едно друго усещане, но има една уловка – Urge идва с предписанието, че може да бъде взет само веднъж. Разбира се, повечето от нашите герои пренебрегват това правило…

Както вече казахме, „Urge” не прави впечатление на добър филм (и сме сигурни, че няма да е), но въпреки това искаме да го видим. Но не заради нетипичната роля на Броснън, който изглежда сякаш се забавлява, а защото не бихме пропуснали трилър със сексуални елементи с участието на Ашли Грийн, Алексис Нап и Бар Пали.

плакат

Режисьор на „Urge” е Ерън Кауфман, а в ролите са Дани Мастерсън, Ашли Грийн, Алексис Нап, Пиърс Броснан, Джъстин Чатуин, Алисън Лохман, Бар Пали, Ник Тюн и други.

Премиерата е 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Бар Пали е нечовешка мръсница! И аз бих се жертвал да го гледам това заради нея.