Фил Лорд и Крис Милър са сред любимите ни режисьори в момента. Двамата направиха „Облачно с кюфтета” и страхотния „LEGO: Филмът”, ще режисират пълнометражната анимация на Sony за „Спайдър-мен”, а като капак техен e и самостоятелният „Star Wars” филм за младия Хан Соло. Лорд и Милър са добре познати на ценителите и с телевизионните „The Last Man on Earth”, „Brooklyn Nine-Nine” и анимационния „Clone High”, в който Ганди, Джон Ф. Кенеди, Клеопатра, Ейбрахам Линкълн и Жана Д’Арк са тийнейджъри.

Новият им проект се нарича „Son of Zorn” и ще комбинира анимация с игрално кино. Сериалът ще бъде излъчен по FOX, а продуцент наред с Лорд и Милър е Рийд Агню, сценарист на „Wilfred” с Илайджа Ууд.  В „Son of Zorn” се разказва за анимационен, легендарен войн, който се пенсионира от света на фентъзито и се превръща в продавач на сапуни в Ориндж Каунти. Зорн се връща при жена му и сина му след 10 годишно отсъствие. Със сина му не намират общ език, а бившата му жена вече е сгодена наново. За разлика от него, те не са анимационни.

Крис Милър разказва:

[Зорн] иска да има семейство, но е варварски войн от друго измерение и не знае как да се впише. В този сериал ми харесва, че фабулата е напълно налудничава и абсурдна, но се обръща внимание на подробностите от всекидневния живот. Най-интересни са ми онези сегменти, в които се разчита на реализъм, въпреки налудничавостта на идеята… Едно от големите предизвикателства в случая е, че трябва да създадем игрален сериал, но и да нарисуваме персонаж, сякаш правим две предавания на цената на едно. Или на цената на малко повече от едно.

Ето го и обещания първи поглед върху „Son of Zorn”:

Son of Zorn Son of Zorn

Son of Zorn” ще има 13 епизода и ще дебютира или в края на тази година, или в началото на следващата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments