Николас Виндинг Рефн
Николас Виндинг Рефн

Кадрите и снимките от нездравословно чакания „The Neon Demon“ до такава степен са ни хипнотизирали, че когато не ги гледаме втренчено, опитвайки се да подлъжем нетърпението, сърфираме онлайн в търсене на още новости около скоро дебютиращия на Запад сюрреалистичен хорър. Ето че вчера денят беше щастлив за нас, тъй като се натъкнахме на цял нов трейлър:

Добре де, трейлърът е нов само по линия на финалния надпис, но за нас дори това е достатъчна причина да ви занимаваме с него.

Вече достатъчно изчерпателно сме споделяли какво и защо в този проект ни изпотява и възбужда, а от поредната порция материал само още повече се надъхахме. Редно е да измрънкаме дежурно под нос, че би било престъпление, ако толкова изящно, красиво и наситено кино не стигне до нашите екрани, ако ще и само фестивално. Именно този тип заглавия осмислят гледането в зала, а не вкъщи. Както и да е, за десерт вижте и още една солидна доза застинали образи:

Ел Фанинг the-neon-demon-7-201600510 the-neon-demon-6-20160510 the-neon-demon-4-201605010 the-neon-demon-2-20160510

Режисьор на „The Neon Demon” е датчанинът Николас Виндинг Рефн („Caмo Бог прощава“), написал сценария заедно с Мери Лоус и Поли Стенъм. В ролите са Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Бела Хийткоут, Алесандро Нивола, Дезмънд Харингтън, Джейми Клейтън, Чарлз Бейкър, Джена Малоун, Карл Глусман, Крис Муто и др.

На 20-ти май филмът ще дебютира в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments