Според все още непотвърдена информация (на която обаче сме склонни да вярваме), очакваният нов трейлър на „Стар Трек: Отвъд” ще се появи на специално Trek събитие този месец, но на коя дата точно все още не е ясно.

Като фенове ние нямаме търпение да видим новата реклама и се надяваме въпросното събитие да е по-рано. Вярно, че имаме притеснения, защото останахме разочаровани от първия трейлър, но след като Саймън Пег сподели, че и той самият не е супер доволен, видеото е монтирано от маркетинговия отдел на студиото и не отразява естеството на филма (в който ще има много от това, което се счита за класика в поредицата), вече сме доста по-спокойни.

Докато чакаме дебютирането на трейлъра ви предлагаме една-две подробности от развитието на цялата вселена на поредицата, както и поредица снимки от „Стар Трек: Отвъд”, които дебютираха след последната ни новина по темата.

Първо е информацията, че Paramount са регистрирали заглавието „Star Trek 4” в MPAA, което не е някаква изненада – доста често студията се подготвят за продължение, доста преди да е излязъл филмът, от чието представяне зависи дали ще има такова. Разбира се, при поредица като „Star Trek”, дори и „Стар Трек: Отвъд” да се провали впечатляващо, сигурно е, че в един или друг момент ще има нов филм. Дали екипажът на Ентърпрайз отново ще е в същия състав е друг въпрос.

И другата информация, което заслужава да отбележим, идва от CBS TV Studios – очакваният с голямо нетърпение от феновете „Star Trek” сериал, по който работят Брайън Фулър като шоурънър и Никълъс Мaйър и Род Роденбери като консултанти, ще започне снимки тази есен. Има слухове, че той ще има изцяло нови и непознати герои, а действието му ще се развива между това на „Star Trek: The Original Series” и „Star Trek: The Next Generation”.

А сега, ето и обещаните снимки от „Стар Трек: Отвъд”.

Стар Трек: Отвъд

Стар Трек: Отвъд

star-trek-beyond-images-4-20160503

star-trek-beyond-images-5-20160503

star-trek-beyond-images-6-20160503

star-trek-beyond-images-3-20160503

star-trek-beyond-images-2-20160503

За финал вижте и едно видео на Entertainment Tonight, което ни отвежда зад кулисите на филма, където актьорите ни запознават с новите неща на „борда” на Ентърпрайз – оръжия, униформи и… бебе. Вижте още и един тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберто Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба, София Бутела, Шохре Агдашлу и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Paramount ужасно много си го набиха с това нелепо Axanar дело, с което само разяриха все по-оредяващите Стар Трек редици, да не говорим за абсурдния първи трейлър и на практика… еми несъществуващия хайп около Beyond. Като вземем впредвид и бруталната конкуренция тази година под формата на всякакви комиксови истории, продължения,рибуути и Warcraft, че и настръхналите от първия JJ Trek насам… Абе хич не се очертава светла картинка за филма. Дано не съм лош пророк и не се повтори катастрофата с Боговете на Египет, защото хем Саймън Пег ми е симпатичен, а и харесвам „новите“ Трекове.

  2. Преди да излезне първия филм не бях голям фен ,сега ме кефи 🙂 Очаквам 3-тата да е нещо средно м/у 1 и 2.

    1. Очаквам 3-ката да е нещо доста под 1 и 2.