Ако обичате да гледате филми и следите всичко ново, което е случва в света на киното (щом сте тук и ни четете, вероятно това е така), значи няма как да не сте попадали на предаването на bTV Cinema „Като на кино“ с водещ нашата добра приятелка, телевизионния журналист Станислава Кара, която е единствената ни по-сериозна връзка с най-големите звезди на шоубизнеса.

От 18 май „Като на кино“ ще направи преход от малкия екран към книжна форма, като в едноименната документална книга, в типичния си непринуден стил, Стаси разказва за срещите си със света на киното, за блясъка и цената на славата, за изборите и за предизвикателството да се правят филми. В нея ще откриете и някои от най-интересните нейни интервюта със звезди като Кевин Спейси, Том Харди, Никол Кидман, Ема Томпсън, Кенет Брана, Бенедикт Къмбърбач, Уилям Дефо, Том Хидълстън, Кейт Уинслет, Камерън Диас, Серджо Кастелито и много други.

Премиерата на книгата „Като на кино“ (издание на Colibri), ще се състои на 18 май от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК. Ние със сигурност ще сме там!

Като на кино

„Дори не си спомням първия момент, в който разбрах, че съм намерила истинската любов в живота си – киното. Никога не съм вярвала, гледайки като тийнейджър идолите си Джей Лено или Конан О’Брайън, че един ден и аз свободно ще разговарям със световни холивудски звезди. Макар че дълбоко в себе си винаги съм го желала. За всеки случай проговорих английски от малка, имах огромно желание да уча в чужбина и заминах за Англия. За всеки случай следвах и журналистика – за да общувам един ден с големите звезди! И то взе че стана. За мечтите винаги трябва да се работи много, особено ако идваш от малка, бивша социалистическа държава, в която не може да намериш вдъхновение и подкрепа за изкуство. Напротив, всички отдавна са се примирили, че в него бъдеще няма. А аз съм от онези наивни мечтатели, които са убедени, че светът вече е премахнал границите си и е само въпрос на организация да стигнеш там, където винаги си искал да бъдеш.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *