Финален рекламен поглед към „Preacher“

от на 2016-05-23
 

Вчера, след години на подготовка и творчески рокади, изключително популярният и провокативен комикс „Preacher“ на Гарт Енис и Стив Дилън най-накрая дебютира на (малкия) екран под надзора на Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин, които, съдейки по отзивите, са се справили отлично с адаптирането на материала.

По случай премиерата и преди самите ние да се потопим в света на Проповедника, Гъзоликия, Касиди и останалите герои, решихме да спретнем един последен рекламен поглед към „Preacher“, който да ни понадъха допълнително и с който да опитаме да изкупим леко вината си, че след като пет години чинно следихме всичко ново около сериала, през последните няколко седмици съвсем го бяхме зарязали.

Няма да ви представяме абсолютно всичко, което сме пропуснали, а само по-важните неща, сред които: няколко промота, първите пет минути, един екшън-ориентиран откъс, представящ Тюлип в действие, както и три задкулисни видеа. Вижте.

Промо

Първите 4 минути

Клип

Зад кулисите

Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

В ролята на Къстър ще видим Доминик Купър, а негови партньори ще са Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън) и други.

Допълнителни подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на „Preacher” беше вчера, 22 май, а новите епизоди ще може да гледате всяка неделя по AMC.

Preacher

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ивайло
  2016-05-23 at 13:56

  Доста приятен първи епизод. Изненадан съм, че се доближават толкова много до естетиката на комикса.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-05-23 at 14:03

  Ще го гледам тия дни. Много съм резервиран, особено покрай каста и творческото дуо зад проекта, но пък отзивите на Запад са бейонд хвалебствени, така че явно наистина го бива. Ще ме е яд обаче, ако значително се отдалечава от историята на комикса, който комикс е ебаси желязото.

  Отговор

  • Ивайло
   2016-05-23 at 14:18

   Различава се от комикса определено. Според мен обаче вървят в добра посока. Надявам се единствено AMC да не го разводнят както стана с The Walking Dead, който спрях още на втори сезон.


  • UZUMAKI
   2016-05-23 at 14:23

   „The Walking Dead“ е супер.


Коментирайте