Първи тийзър трейлър на новия „Star Trek” сериал

от на 2016-05-19
 

Нови екипажи. Нови злодеи. Нови герои. Нови светове.

Това ни обещава първият тийзър трейлър на предстоящото завръщане на „Star Trek” към своите телевизионни корени –  франчайзът се ражда на малкия екран преди точно 50 години.

Засега все още не се знаят подробности за сюжета на сериала, но се носят слухове, че ще става дума за антология в стила на „American Horror Story” (всеки сезон ще разказва различна история) и действието на първия сезон ще се развива между това на „Star Trek: The Original Series” и „Star Trek: The Next Generation”.

Но какъвто и да е случаят с хронологията спрямо останалите филми и сериали (и без значение дали ще става дума за оригиналната вселена или новата, която беше създадена с филма на Дж. Дж. Ейбрамс), ние ще сме на линия, тъй като творческият екип е повече от отличен.

Той включва създателя на „ХанибалБрайън Фулър като шоурънър, косценариста на „Star Trek” (2009) Алекс Курцман и сина на създателя на „Star Trek” Джийн Роденбери, ЮджийнРод” Роденбери като изпълнителни продуценти, както и обичания от всички фенове на франчайза Никълъс Мaйър (режисьор на „Star Trek II: Wrath of Khan” и сценарист на „Star Trek IV: The Voyage Home”), който ще бъде сценарист и консултант.

Вижте първия тийзър трейлър (представен от CBS), който не разкрива никакви кадри, но въпреки това успява да ни надъха. Нямаме търпение да научим подробности и да видим още.

Премиерата на „Star Trek” сериала предстои през 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Wolveriddick
  2016-05-19 at 10:57

  Аз никога не съм бил треки фен, но последният сериал „Ентърпрайз“ ме радваше. харесват ми и Джей Джей версиите.
  Колкото до старите сериали, сигурно ще прозвуча странно, но мразения от всички Вавилон 5 ми харесва повече от всички Стар Трек сериали

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-05-19 at 11:46

  Интересно ми е къде и как в таймлайна ще бъде включен сериалът и какви препратки ще има към филмите.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-05-19 at 11:58

  Тези 50 секунди, които почти не показаха нищо съществено, ме хайпнаха повече от всичко излязло като рекламни материал от ST Beyond, честно. И много се радвам, че Юджийн Родънбери се е нагърбил да запази наследството на баща си и да се надяваме, че ще попречи в мултимедийното му окепазяване.

  Отговор

  • cazaril
   2016-05-21 at 01:26

   double that (ugh)


  • UZUMAKI
   2016-05-21 at 12:56

   И аз засега съм значително по-хайпнат за сериала, отколкото за третия филм :)


 • Marty Mcfly
  2016-05-19 at 12:38

  Като пишете поне не се издавайте че не сте фенове на Стар Трек, Разбирам че сте повечето от вас сте задръстените, които никога няма да разберат защо Star Trek: The Next Generation e явление в телевизията, но поне си препишете вярно в информацията.
  Никълъс Мaйър освен режисьор на „Star Trek II: Wrath of Khan” и сценарист на „Star Trek IV: The Voyage Home” е режисьор на „Star Trek VI: The Undiscovered Country“,който е признат за един най-добрите филми в от кинофилмите в Стар Трек вселената. Поздрави!

  Отговор

  • 2016-05-19 at 14:41

   Коя информация е грешна?


  • UZUMAKI
   2016-05-20 at 21:52

   Едва ли ще ти отговори (разумно). Мозъкът и обноските му са се изгубили нейде по магистралата на пространство-времето.


 • Wolveriddick
  2016-05-19 at 12:47

  И аз това им казвам, вместо да научат Клингонски, те ходят по жени и кръчми…..де’а задръстеняците.

  Поздрави!!!

  Отговор

 • 2016-05-19 at 13:01

  Ин Фулър уи тръст!

  Отговор

 • селянин
  2016-05-19 at 20:58

  Много яка поредица и вселена!Последният сериал(,,Ентърпрайз“),който бе спрян заради нисък рейтинг,бе невероятен-интересна научна фантастика в началните сезони,а към края забърза темпото и бе жесток екшън.Повечето епизоди от войната със зиндите,са по-добри от голяма част от кино филмите излизали напоследък от жанра-и като история,дори и като ефекти.Но младото поколение иска да гледа летящи коли,хора,богове,мишки и т.н.,нагорно им дойде научната част …

  Отговор

Коментирайте