Всички помним колко изненадващо беше да разберем за кратката роля на Даниел Крейг в „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, в който видяхме (и чухме) и още няколко известни лица. Е, очевидно и в предстоящия „Епизод VIII” от любимата ни междузвездна сага ще се случи същото нещо. Рано тази сутрин от MakingStarWars.net беше потвърдено, че Том Харди ще има кратка поява във филма и тя ще е с подобен привкус с тази на Крейг.

Следват леки спойлъри за „Междузвездни войни: Епизод VIII”, така че ако сте чувствителни на тази тема, прескочете следващия параграф.

Харди ще бъде шурмовак, а самата сцена включва и „предателя” Фин (FN-2187). Действието се развива в база на Първия орден, където Фин е отишъл на разузнавателна мисия под прикритие. Всичко минава добре, докато Фин не е забелязан от един от пазачите (Том Харди). Пазачът разпознава Фин като FN-2187 и съвсем спокойно го оставя намира, с убеждението, че Фин се завръща от мисията си под прикритие при Бунтовниците.

Новината за това участие в „Междузвездни войни“ е много приятна за нас и чакаме с нетърпение да видим как ще се представи Харди в камео-то си. Стискаме палци героят му да е толкова запомняща се, че да се превърне в новия TR-8R.

Traitor

След невероятната за Том Харди 2015-та, в която участва, както в страхотните „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и „Завръщането“, така и в „Легенда“ и „Дете 44“, през тази година, по всичко изглежда, че ще го видим единствено в мини-сериала на Стивън Найт и Ридли Скот „Taboo“, за който получихме трейлър, но не и премиерна дата. През 2017-та обаче Харди отново ще има голяма година, тъй като освен в „Междузвездни войни: Епизод VIII” ще можем да го видим и „Dunkirk” на Кристофър Нолан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments