Шон Пен отново застава зад камерата
Шон Пен отново застава зад камерата

Наше лично мнение е, че напоследък Шон Пен се излага доста сериозно, както с участието си във филми като „Стрелецът”, така и с политическите си изяви и с абсолютното фиаско с интервюто с Ел Чапо и последвалите го събития. Това обаче не променя отношението ни към него и все още го харесваме много като актьор и дори още повече като режисьор. Затова и сме доста развълнувани от факта, че след 9-годишната пауза, последвала „Into the Wild” (и цели 15 години след любимия ни „The Pledge”), Пен се завръща зад камерата с „The Last Face”, който се очаква да дебютира в Кан.

Действието на „The Last Face” се развива на фона на революция в африканска държава, а в центъра на историята са директор на международна благотворителна организация и доктор доброволец в местна болница, които трябва да преразгледат вярата си в хуманитаризма, докато връзката им се задълбочава, а гражданското недоволство и опасността около тях растат. Филмът е с участието на Чарлийз Терън и Хавиер Бардем и точно тях виждаме на първите снимки.

Чарлийз Терън и Хавиер Бардем the-last-face-charlize-theron-javier-bardem-img02-20160510 Чарлийз Терън и Хавиер Бардем

Надяваме се, че Пен ще разкаже една истинска емоционална история, а няма да ни представи някой елементарен политически коментар, отражение на личните му пристрастия и позиции от последните години. Предполагаме, че скоро ще стане ясно какъв е случаят, тъй като премиерата на филма в Кан наближава. Ще се ослушваме за отзиви, както и за първия трейлър.

Режисьор на „The Last Face” е Шон Пен, а сценарият е дело на Ерин Дигнъм („The Yellow Handkerchief”, „Loved” и предстоящия „Submergence”). Освен Чарлийз Терън и Хавиер Бардем, в останалите роли ще видим Адел Екзаркопулос, Джаред Харис, Жан Рено, Сибо Маламбо, Хопър Пен и други.

Премиерата е на 20 май в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Често се замислям за големи актьорски изпълнения и как са минали under the radar, дали ви е хрумвала идея за подкаст или статия за такива. Рурк в The Pledge за минута и половина е за номинация, всички знаем фенската дискусия около Вал Килмър и Туумбстоун. И нали, доста други има. В много подкасти сте щрихирал и добри роли, би било интересно.