Нов трейлър и плакати на „Стар Трек: Отвъд”

от на 2016-05-21
 

Напоследък положителните емоции около „Star Trek” вселената са свързани най-вече с предстоящия сериал, докато очакваният в края на юли филм „Стар Трек: Отвъд” буди предимно притеснения. Основната причина за това е първият трейлър, който видяхме в края на миналата година и никак не ни допадна. Впоследствие Саймън Пег, който е един от сценаристите на филма, сподели, че рекламата не отразява коректно естеството на филма и в него ще има доста от елементите, считани за класически в създадената от Джийн  Роденбери поредица, което внесе известно спокойствие у нас, но дето се вика, неприятното чувство остана.

Сега поглеждаме към дългоочаквания нов пълен трейлър (който Paramount разпространиха рано тази сутрин наше време на специално събитие в Лос Анджелис) с надежда, че маркетинговият отдел са си взели бележка от отрицателните реакции към начина, по който стартираха кампанията, и ще успеем да се развълнуваме за „Стар Трек: Отвъд” така, както го направихме за предишните два филма на Дж. Дж. Ейбрамс или пък за предстоящия сериал.

Определено има подобрение спрямо предишната реклама, но пак не успяваме да се изкефим дотолкова, че да очакваме с нетърпение филма – засега той си остава нещо, което предстои да видим по-скоро като задължение и по инерция. Принципно, извън един-два яки кадъра, ни харесва това, че като че ли е отделено внимание на героите и на Кърк в частност, който продължава да бъде преследван от духа на баща си. Само се надяваме, че режисьорът Джъстин Лин, който е едно от нещата, които ни притесняват най-много във филма, ще ни предложи нещо по-добро от елементарните „семейни” тинтири-минтири, които минаваха за „дълбочина” в „Бързи и яростни”.

Леко ни притеснява и злодеят Крал, изигран от Идрис Елба, но при него не сме съвсем сигурни какъв точно ни е проблемът. Все пак стискаме палци „Стар Трек: Отвъд” да се получи и да е успешен, защото сме фенове и искаме да гледаме още филми. А сега вижте няколко нови снимки и два постера.

star-trek-beyond- star-trek-beyond-070084.jpg-r_1920_1080-f_jpg-q_x-xxyxx star-trek-beyond-ff_justinlin-kirk_2

star-trek-beyond-Teaser-poster-Clouds_1-Sht

Стар Трек: Отвъд

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберто Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба, София Бутела, Шохре Агдашлу и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • UZUMAKI
  2016-05-21 at 12:55

  Значително подобрение, но си имам все така поне две-три наум. Като екшън изглежда чук, но „Стар Трек“ никога не е бил сила заради екшъна, а заради персонажите, конфликтите и идеите. Елба и мен не ме кефи, а Скоти продължава да е досаден Джар Джар. Задължително обаче ще го гледам на кино. :)

  Отговор

 • 2016-05-21 at 13:10

  „„семейни” тинтири-минтири“ 😀

  Отговор

 • Gogoto
  2016-05-21 at 14:06

  Разгеле, сетиха се. Определено ми поразбуди задрямалия хайп, а и тоз постер е мега готин. А и между друго има и още една добра новина за СТ общността – JJ Abrahms е потвърдил, че Парамаунт ще свалят най-накрая нелепото дело срещу Axanar.

  Отговор

 • radi
  2016-05-21 at 14:11

  Добър е

  Отговор

 • Gogoto
  2016-05-21 at 14:29

  Абе туй на края NX клас кораб от времето на ST Enterprise ли беше? Баси… 😮

  Отговор

  • cazaril
   2016-05-22 at 08:46

   😀

   Тъй де, тъй де, ама струва ми се, че чертаят главните корпуси значително по-големи от двете бобини отзад, което, не че разбирам много от астро- или просто физика, но ми се струва малко противоречиво.


 • Wolveriddick
  2016-05-21 at 17:33

  Кораби , космос, извънземни, висок бюджет……..все причини да ме вкарат в киното, пък дали ще ми хареса……. Силата само знае

  Отговор

 • Илиян Нунев
  2016-05-22 at 08:47

  Мисля че филма ще си заслужава,и аз останах малко разочарован,че режисьор ще е Джъстин Лин(най-вече заради сапунката Бързи и яростни),но все пак в екипа е и Джей Джей Ейбрамс,което ми вдъхва големи надежди.А колкото до трейлърите,за мен е много по-добре че в тях не разкриват чак толкова много за сюжета.Напоследък с тия подробни и многобройни трейлъри и реклами на всеки един голям блокбастър направо ми се разваля изживяването и удоволствието от самия филм.

  Отговор

Коментирайте