Дръзко, ново и провокативно – тези епитети са винаги актуални за работата на корейския режисьор Парк Чан-Уук („Oldboy”, „Thirst”, „Stoker”). И след като вече писахме за първите тийзъри, снимки и постер на най-новата му творба „The Handmaiden”, не бихме пропуснали още един трейлър, който подклажда очакването току преди началото на Кан. А както знаем, именно там ще бъде премиерата на този филм…

The Handmaiden” разказва за една благородничка, наследила значително състояние, нейният чичо-попечител, един измамник и една джебчийка, които се забъркват в предизвикателна, криминално-опасна и доста ексцентрична история, която следва романа на Сара Уотърс, а действието е пренесено в романтизма на 30-те години на ХХ век.

https://www.youtube.com/watch?v=R-Rxj9-RfRs

Тийзър трейлърът изглежда прекрасно и щяхме да искаме да гледаме „The Handmaiden” дори и да не бяхме огромни фенове на Парк Чан-Уук. За съжаление едва ли ще видим филма на голям екран, освен ако не дойде на някой фестивал. Стискаме палци, но не се надяваме много.

Режисьор на „The Handmaiden” е Парк Чан-Уук, а в ролите са Ха Юнг-уо, Ким Мин-хее, Джо Джин-уоонг и Ким Тае Ри. Премиерата е на фестивала в Кан, а след това Amazon ще го покажат в Щатските кина, но конкретната дата все още не е ясна.

плакат на The Handmaiden

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments