Нецензуриран трейлър и плакат на „Bad Moms”

от на 2016-05-03
 

Време е за една от онези новини, които сравняваме със счупен зъб, който не спирате са ръчкате с език, въпреки болката. Този път в центъра на тази почти пристрастяваща болка е най-новият режисьорски проект на сценаристите на „Последният ергенски запойДжон Лукас и Скот Мур.

Филмът се нарича „Bad Moms” и разказва за три претоварени и живеещи под постоянен стрес майки, който решават да се освободят от „оковите” на отговорностите и наложените от обществото норми и за разнообразие да угодят малко и на себе си, като се отдадат на див гуляй и лошо поведение. Това ги изправя срещу консервативна председателка в училището, което посещават техните деца.

В ролите са Мила Кунис, Кристен Бел, Катрин Хан и Кристина Апългейт. Вижте първия нецензуриран трейлър на филма, както и по-учтивата му версия.

Предишният режисьорски опит на Лукас и Мур „21 & Over” не го биваше особено, а от видяното нямаме причини да смятаме, че и „Bad Moms” ще се получи. Изглежда като поредната лишена от въображение комедия, която ужким осмива някое от десетките социални малоумия, обхванали Америка и света, но всъщност не би могла да бъде по-политически коректна и беззъба. Между другото, изненадани сме, че не ни обясняват колко са „лоши” мъжете. Обичаме Катрин Хан, но смятаме да пропуснем.

плака на Bad Moms

Режисьори и сценаристи на „Bad Moms” са Джон Лукас и Скот Мур. В ролите са Мила Кунис, Кристен Бел, Катрин Хан, Кристина Апългейт, Джейда Пинкет-Смит, Ами Мумоло, Уна Лорънс и други.

Премиерата е 29 юли.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте