Подробности за „Star Wars: Епизод VIII” и „Rogue One”

от на 2016-05-01
 

Доста отдавна не сме отразявали нищо от вселената на „Star Wars” – мина месец, откакто видяхме фантастичния първи трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни” и два и половина от краткия тийзър, който анонсира началото на снимките на „Междузвездни войни: Епизод VIII”. Решихме, че по случай празника/почивните дни може да се включим с един много бърз и кратичък ъпдейт с едно-две нещица, които сме пропуснали.

Първо са няколко задкулисни снимки от „Междузвездни войни: Епизод VIII”, разпространени в tumblr лично от режисьора Райън Джонсън, по случай преполовяването на снимачния период. И за протокола да кажем: знаем, че има един куп други снимки, които са далеч по-интересни, но по традиция ги избягваме, тъй като предпочитам да пускаме и да гледаме само официални неща.

Good. Bad. I’m the guy with the microfiber sham. I can’t believe we’re halfway through the shoot.

Good. Bad. I’m the guy with the microfiber sham. I can’t believe we’re halfway through the shoot.

tumblr_o6d01201Lk1qzsjdko2_1280 tumblr_o54c9dDDSv1qzsjdko1_1280

Операторът Стив Йедлин

Операторът Стив Йедлин

Ето и една забавна снимка, пусната от Марк Хамил по случай рождения ден на Дейзи Ридли.

Марк Хамил и Дейзи Ридли

Продължаваме със спойлърската информация, касаеща героя, в който ще се превъплъти Мадс Микелсен в „Rogue One: История от Междузвездни войни” на Гарет Едуардс. В интервю за Sky News той сподели, че ще изпълнява ролята на бащата на главната героиня Джин Ерсо, която се играе от Фелисити Джонс. Както вероятно знаете, Ерсо ще предвожда група бойци от Съпротивата, които отиват на опасна мисия, за да откраднат плановете на Звездата на смъртта.

И докато сме на вълна „Rogue One”, предлагаме ви едно забавно видео, публикувано от екипа на ILM, работил по ефектите на филма. Те са заснели своите реакции, гледайки реакциите на хората, гледащи трейлъра на филма за първи път.

За финал вижте чудесийката „Star Wars: Alien”, която обединява „Силата се пробужда” с „Пришълецът”. „Филмът” даже си има и плакат.

Cg9_Rb8XEAUHmsP.jpglarge-e1461676677896

Премиерата на „Rogue One: История от Междузвездни войни” е 16 декември 2016, а на „Междузвездни войни: Епизод VIII” е 15 декември 2017. Повече подробности и за двата филма може да прочетете в новините ни, посветени на цялата сага „Star Wars”.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте