Satan has jaws!

Откакто се помним мразим да се лъжем на 1 април, а вместо това предпочитаме да се забавляваме с нещо смешно или нелепо, затова решихме, че днес е моментът, в който най-накрая да наваксаме с един „WTF трейлър на седмицата”, на който се гласим вече от доста време.

Става дума за нелепицата „Shark Exorcist” на Доналд Фармър, в който демонична монахиня призовава Станата в малко рибарско селище, където той обладава телата на голяма бяла акула и млада жена. Всичко останало, което ви е необходимо да знаете за филма, ще откриете в трейлъра, който ни уверява, че „the only thing more terrifying than a shark in the sea is a shark in a she!”. Say what?!?

Вижте и постера, който е по-добър от филма и трейлъра, взети заедно.

плакат на Shark Exorcist

Сценарист и режисьор на „Shark Exorcist” е Доналд Фармър („Invasion of the Scream Queens”, „Cannibal Hookers,”). В ролите са Боби Керез, Анджела Керез, Джеймс Балсамо, Алейн Хънтингтън и други.

Премиерата на филма е 24 юни на Blu-ray и DVD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. То самото име на филма си е WTF…
    Чудесен score!
    Значи спорет филмовите критици и Ротен Томатос филма е 2,828 ПЪТИ по добър от Батман срещу Супермен….. ако слушаш критиците и Ротен Томатос. Тези критици са Железни отвсякъде…. 🙂
    А плаката е някъде около 14,57 ПЪТИ по добър от трейлъра и филма взети заедно….