the 6th Annual Operation Kino Meeting

Шесто чувство в нас напира, пие ни се бира!

Абсолютно вярно. Вчера тихомълком (защото няма да го отбелязваме с равносметки, помпозни сантиментални и самоцелни речи, благодарности и прочее излияния) навършихме шест години. А това ще рече, че е време за годишната ни сбирка, на която се виждаме, за да се почерпим и да проведем някой друг културен и не чак толкова културен спор на тема кино и нещата от живота.

Както отбелязваме всяка година, абсолютно всички вие, които четете тези редове, сте поканени да се присъедините към нас, без значение дали посещавате сайта редовно или това е първият ви път. Поканени са и всички ваши приятели, които искате да си доведете за допълнителна компания.

The 6th Annual Operation Kino Meeting” ще се проведе на 16 април (събота) с начален час 20:00, в заведението под Моста на влюбените до НДК, което днес се казва Switch Bar (бившето Радио Кафе, а после и Trip Ten). Точният адрес е адрес бул. „България” №2, а за повече подробности вижте фейсбук страницата на заведението или картата по-долу.

По традиция дрескод няма, но филмовите тениски и аксесоари са добре дошли, тъй като най-малкото помагат да се разпознаваме сред останалите „неверници” в заведението. Поръчали сме тортата, така че не се срамете, ами си докарайте задниците.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Още годинка и ще минат първите ви трудни седем години, в които, и без това, нищо няма да сте научили 😀
    Ха, честито, както си му е обичаят 🙂

  2. Ч.Р.Д. и от мен, поне още толкова да направите , пък после да си намерите сериозно занимание 😉

  3. Eee Дринов, бивали да не ме поканите?! Очаквах „специална“ покана като „почетен“ дразнител в сайта ти… 🙂 Но реално имам проблем с избора на дрескодът и филмовата фланелка…. 🙁 Иначе с удоволствие бих пил бира с вас и дразнейки ви на живо на тема: „Колко е скапан Епизод 7 или пародията на диКаприя във вече забравения „The Revenant“. Но за жалост ще пропусна възпрепятстван от ангажименти.
    п.п. Пък кой знае може и да намина с яка тениска на Инярути – моят любим режисьор. Но ще е изненада…

    1. Сатърче, специално те каня – най-официално! 🙂 Ще се радвам да минеш и да ни обясниш за нещата от живота и киното. 🙂

    2. Изненадващо щеше да е да не беше възпрепятстван от ангажименти.

    3. Трябва още малко му се помолим на Сатир, да земе да доде хаха, при положение, че Благой го няма и да гледам как Дринов и Елфа се надуват, ми е нужен ….73 се чувствам по комфортно. хахха

    4. Да е, wtf… аз не се надувам, аз съм си цепеняк от малък. Роден съм с помпа в гъза, нормално да изглеждам и да се държа така :}

  4. Честито на Супергрупата, начело с Институцията, още дълги години живот в нета и извън него мноо ясно.

  5. Аз мисля да дойда този път, чакам дете и се надявам да не излезе нещо покрай жената, но ако всичко е наред – идвам. Честно казано винаги съм си мислел, че тия срещи са ебати яките и нямам търпение да си полафя с вас 🙂

  6. Супер беше рождения ден! Радвам се, че успях да мина и да се запозная на живо с много яки пичове и п… други хора: )
    Айде измисляйте нов повод за събиране, че да имам повод да отскоча до Софийско и да се видим.