Вече видяхме първата официална снимка от вдъхновената от едноименния легендарен комикс на Алън Мур и Брайън Боланд oт 1988 г., предстояща пълнометражна анимация „The Killing Joke“, в която познатите от анимационната поредица „Batman: The Animated Series” и видеоигрите „Batman: ArkhamКевин Конрой и Марк Хамил се завръщат като гласовете на Батман и Жокера, а сега, след броени дни, получаваме и първия тийзър трейлър.

Той е доста кратичък и не разкрива много, но и малкото, което виждаме, е достатъчно, за да придобием представа за тона и стила на анимацията, които са като прекопирани от комикса. Надяваме се и доста от мрачните елементи на историята също да бъдат претворени подобаващо – надеждите ни в тази посока са свързани със слуховете, че адаптацията има шанс да се сдобие с R-рейтинг. Вижте!

https://www.youtube.com/watch?v=exMZz7uoNXo

Наравно с тийзъра получаваме и едно задкулисно видео, което ни запознава с актьорския състав на „The Killing Joke“, който, освен споменатите Кевин Конрой и Марк Хамил като Батман и Жокера, включва Рей Уайз като Джеймс Гордън и Тара Стронг като Барбара Гордън.

The Voices Of Batman: The Killing Joke

Mark Hamill, Kevin Konroy, Tara Strong and Ray Wise:The Voices Of Batman – The Killing Joke

Posted by Its Mark Hamill on Sunday, April 3, 2016

В случай, че не сте запознати, „Batman: The Killing Joke“ е origin разказ, посветен на Жокера. Той е представен като провалил се комик, замесен в престъпна дейност, осуетена от Батман, като именно намесата на Черния рицар довежда до обезобразяването и побъркването му. Според официалната информация, анимационният филм ще следва точно първообраза си с тази разлика, че ще включва и специално създаден пролог, който ще помогне на обикновените зрители по-лесно да навлязат в света на Батман.

Режисьор на „The Killing Joke“ е Сам Лиу, а изпълнителен продуцент е Брус Тим. Премиерата е предвидена за това лято.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *