Оскар Айзък трябва да е най-щастливият човек в Холивуд. За пет години роденият в Гватемала актьор успя да прибави във филмографията си съвременните класики „Drive: Живот на скорост” на Рефн и „Истинският Люин Дейвис” на братя Коен; участва в изключителния „Ex Machina: Бог от машината” и в крайна сметка доби световна разпознаваемост с „Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Завидна поредица от качествени филми. Айзък обаче не се е отпуснал, а използва насъбраната инерция да задвижи по-независими проекти.

Такъв е късометражният „Lightningface”, чийто първи трейлър се появи в мрежата вчера. Негов сценарист и режисьор е Брайън Петсос, а историята проследява мъж, който претърпява сериозен инцидент, след което се затваря в стаята си и започва да подготвя пътя за сериозна трансформация. Вижте първия трейлър и се ослушвайте за гласа на другата голяма звезда на филма – Кристен Уиг.

Уау! Иска ни се да сме били на тази снимачна площадка. Филмът изглежда едновременно забавен и смущаващ. Много бихме се радвали да се появи на някой от фестивалите у нас, за да можем да му се насладим на голям екран.

Предлагаме да видите и официалния плакат:

„Lightningface” плакат

Режисьор на „Lightningface” е е Брайън Петсос, а в ролите са Оскар Айзък и Кристен Уиг

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *