Продължителни епизоди без диалог, редуващи се с композиции от атмосферен саундтрак и моменти на неподправен ужас. Тези определения можем да отнесем до режисьорския дебют на Джонатан Глейзър „Under the Skin”, но могат да се приложат и за първия трейлър на „Evolution”. Хорър трилърът е дело на Люсил Хаджихалилович, която дебютира като режисьор с „Невинност” (2004), след което работи по сценария на „Enter the Void” (2009) на Гаспар Ное. Ако сте запознати със споменатите имена, едва ли ще се изненадате от видеото.

Историята на филма ще се завърти около малкия крайморски град, където живее Николас. Единствените хора, които го обитават са жени и малки момчета. Когато Николас вижда тялото на мъртвец в океана, започва да подлага под съмнение съществуването си и заобикалящата го среда. Защо е необходимо той и останалите деца да бъдат приети в болница?

Вижте:

Много сме доволни от видяното. Както споменахме по-горе, кадрите носят атмосферата на „Under the Skin”, който ужасно ни хареса и нямаме търпение да се домогнем до филма на Хаджихалилович.

Премиерата на „Evolution” е 6 май.

плакат на Evolution

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Добре ,че споменахте ,,under the skin“,защото навремето подведен от коментарите в тракерите го пропуснах.Страхотен филм.

  2. Абе не е дебют на Глейзър „Under The Skin“ 😀 wtf…

    Филма е смразяващ! Направо не мога да се оттърся… Бахти болната жена има Ное …