Game of Thrones - Season 6 Big

Make no mistake… the dead are coming!

Вчера вечерта HBO разпространиха нов пълен трейлър на предстоящия шести сезон на „Игра на тронове” и ако още не сте го гледали, трябва да ви кажем, че изглежда… епично. Знаем, че използвахме същото прилагателно и за предишния пълен трейлър, но какво да направим, че и новият е такъв? При това не говорим за „епично” само и единствено в смисъл на мащаб и битки – да, има такива и те са достойни да се наредят до някоя филмова продукция, но и за историята и съдбите на познатите ни герои. Не разбирате какво имаме предвид? Вижте трейлъра!

Все още не разбирате какво му е епичното на този трейлър? Значи няма какво да направим за вас. Можем да ви посъветваме единствено да си потърсите нещо друго от новините ни, което (евентуално) да е по вкуса ви. Лично ние, след тази реклама, сме по-надъхани от когато и да било за това, което ни очаква, и нямаме търпение да идва края на месеца.

Update: В добавка към трейлъра, HBO представиха и три нови клипа, посветени на Денерис, Джайм и Церсей, Теон и Санса.

https://www.youtube.com/watch?v=uF3a1Q9Dj8o

Следвайки шокиращите събития от края на пети сезон, включително кървавата кончина на Джон Сноу от ръцете на бунтовниците в Черен замък, спасилата се на косъм от смъртта в бойните ями на Мийрийн Денерис и публичното унижение на Церсей по улиците на Кралски чертог, оцелелите от всички части на Вестерос и Есос се прегрупират, за да продължат непреклонно напред, всеки към несигурната си съдба. Познати лица ще сключат нови съюзи, за да подсилят стратегическите си шансове за оцеляване, докато нови герои ще се появят, за да предизвикат баланса на силите на изток, запад, север и юг.

Предишния епичен трейлър, интересно задкулисно видео, първия клип и всякакви подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента, както и в специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *