She has arrived…

Беше време да „пристигне” нещо ново от рекламния фронт на втория епичен сблъсък между хората и извънземните „Денят на независимостта: Нова заплаха”, тъй като не бяхме виждали нищо от Super Bowl рекламата насам. Предвид факта, че премиерата е само след два месеца, очаквахме втория пълен трейлър, но вместо това получаваме нов кратък спот.

Рекламата предлага първия ни поглед към завръщащия се култов образ д-р Бракиш Окун (Брент Спайнър), а в добавка виждаме и малко повече от Майка Монро, която е в ролята на Патриша Уитмор – дъщерята на президента „We will not go quietly into the night!” Уитмор (Бил Пулман), пилот и обект на любовни въжделения от страна на героя на Лиъм Хемсуърт.

Този спот с нищо не променя усещанията ни от предишните реклами – по никакъв начин не успяваме да се развълнуваме от предстоящата ни среща с „Новата заплаха”. Надяваме се вторият пълен трейлър все пак да ни понадъха, но дори и да не успее, просто ще гледаме филма с максимално ниски очаквания (което не е чак толкова лоша идея, като се позамислим).

Вижте и един постер. Той е част от поредица, включваща всички континенти (вече сме ви представяли един с Австралия), но понеже са прекалено еднакви, предлагаме ви само този с Европа.

плакат на Денят на независимостта: Нова заплаха

След като „Денят на независимостта” предефинира блокбастърите, следващата епична част от историята ще предложи глобална катастрофа с невъобразими мащаби. Използвайки извънземна технология, земните нации са се обединили, създавайки огромна защитна програма, която да пази планетата ни. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна сила на извънземните. Само находчивостта на няколко смели мъже и жени може да спаси света ни от пълно унищожение.

Режисьор на „Денят на независимостта: Нова заплаха” („Independence Day Resurgence”) е Роланд Емерих, а в ролите са Джеф Голдблум, Бил Пулман, Майка Монро, Лиъм Хемсуърт, Джеси Ъшър, Джоуи Кинг, Сила Уорд, Уилям Фикнър, Брент Спайнър, Вивика А. Фокс, Angelababy, Шарлот Гейнсбур, Джъд Хърш и други.

Премиерата е 24 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Значи този път лично кралицата им ги води. Толкова символика има в това ама темата е дълга и не е тук мястото. 😉

  2. Аз все пак с умерен оптимизъм чакам да видим какво ще излезе от филма, очаквам сносен гилти плежър 🙂

  3. Кралица ли?Какво?Не,не,не,филма ще се издъни бая.Оф толкова да ми е любима първата част и с нетърпение чаках нещо свежо и ново,дано да не се разочарован.

  4. На мен пък ми стои все по-cool и очевидно ще разшири поне малко вселената/митологията, а няма да е просто генерично продължение с фискални цели, следващо 1:1 оригинала. 🙂 Пък и шибаният Джеф Голдблум е в играта бе, само това вдига хайпа с 50%.

    1. Actually, no. Интернетът предимно пощуря след първия трейлър; по-скоро само тук вирее скептицизъм по повод филма.

  5. Има много яки кадри.Аз очаквам супер филм и максимален кеф.Не знам защо се превъзнася прекалено първата част като нещо невероятно,което не може да се достигне или надмине….