Everybody Wants Some!!” е най-новият филм на Ричард Линклейтър, който ни отвежда в 80-те години на ХХ в. и ни разкрива една седмица от света на група баскетболисти колежани, които „навигират между свободата и отговорностите на безнадзорния живот на възрастните”. Рекламната кампания на филма го описва като „духовно продължение” на класиката „Dazed and Confused”, което е доста смело, но съдейки по това, което виждаме от трейлърите и чуваме като отзиви от фестивалния му показ, сравненията между тях не са никак безпочвени.

Въпреки че не сме му отделили новинарското внимание, което заслужава (а за разни тъпни пишем през ден), „Everybody Wants Some!!” е сред най-очакваните от нас филми за годината и силно се надяваме, че ще можем да го видим на голям екран, а няма да се разминем с него подобно на последния филм на Линклейтър – страхотния „Юношество”.

По случай щатската премиера на филма, която е днес, 1 април, вижте два трейлъра и няколко клипа, които допълнително затвърждават добрите ни впечатления и засилват желанието ни да го гледаме.

Трейлъри

Клипове

За финал вижте и едно задкулисно „B-roll” видео, както и поредица Mondo постери на няколко от предишните филми на Линклейтър.

waking-life slacker no-longer dazed-and-confused-2 dazed-and-confused-1 bernie-everybody-wants-some a-scanner-darkly

Режисьор на „ Everybody Wants Some!!” е Ричард Линклейтър, а в ролите са предимно непознатите Уил Бритън, Зоуи Дойч, Райън Антъни Гузман, Тайлър Хеклин, Блейк Дженър, Глен Паул, Уайът Ръсел и други.

Щатската премиера е 1 април 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *