Няма абсолютно никаква информация за кой точно злодей става въпрос, но от няколко дни се носят слухове, че това ще бъде Лешояда
Няма абсолютно никаква информация за кой точно злодей става въпрос, но от няколко дни се носят слухове, че това ще бъде Лешояда

Напоследък се появиха доста новини около предстоящите филмови изяви на „your friendly neighborhood” Спайдър-мен, при това все добри. Да започнем с това, че отзивите от „Първият отмъстител: Войната на героите”, където за първи път ще видим Том Холанд в ролята на Спайди, са повече от отлични – всички са на мнение, че той е просто фантастичен.

Второ, вече имаме потвърждение какво ще е заглавието и на предстоящия нов солов филм за Спайдър-мен, в който – за радост на всички фенове – Sony ще си партнират с Marvel. Както предполагаха слуховете, заглавието е „Spider-Man: Homecoming”, което е едновременно „заигравка” с гимназиалния сетинг на филма – знаем, че в него Питър Паркър ще е ученик (какъвто е и в началото на комиксите), и с това, че най-накрая Спайди се завърна (поне отчасти) при Mаrvel. Също така, по думите на Том Холанд, във филма Питър „наистина се опитва да намери място, към което да принадлежи”.

Ето и официалното лого:

официалното лого на Spider-Man: Homecoming

Третата (потенциално отлична) новина покрай „Spider-Man: Homecoming” идва от Variety, които споделят, че любимият ни Майкъл Кийтън води преговори за присъединяване към филма в ролята на злодей.

Разбира се, няма абсолютно никаква информация за кой точно злодей става въпрос, но от няколко дни се носят слухове, че това ще бъде Лешояда, когото от Sony „мъчат” вече от доста време – първоначално щеше да се появи в спрения четвърти филм на Сам Рейми (в ролята трябваше да е Джон Малкович), после в „Невероятният Спайдър-мен 2” беше тийзнат за поява както в следващия филм, така и в неосъществения спиноф „The Sinister Six”.

Като големи фенове на Майкъл Кийтън много ни се иска той да се присъедини към филма, дори и да не е Лешояда, макар че сме сигурни, че в тази роля просто ще разцепи. А в ретроспекция изпълнението му в „Бърдмен” ще стане дори още по-мета.

Майкъл Кийтън и изпълнението му в Бърдмен

Режисьор на „Spider-Man: Homecoming” ще бъде Джон Уотс („Cop Car”), а сценарият е дело на Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн. Засега официално потвърденият кастинг включва Том Холанд като Питър Паркър / Спайдър-мен и Мариса Томей като леля Мей.

Премиерата е предвидена за 7 юли 2017

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Преговаря за Джена Джеймисън. 🙂
      БТВ, логото е супер странно. Като ретро-детско е – първоначално си помислих, че е за анимацията на Лорд Милър, за която се говори, че щяла да е нещо невиждано като стил анимация. 🙂 Но зз на тези двамата им вярвам безрезервно и смятам, че ще е супер.

  1. Интересен избор за режисьор. „Cop Car“ беше окей филм, макар че тотално мина под радарите.

  2. „Cop Car“ беше доста симпатичен. Интересно ми е как ще се получи този филм. Ако не друго поне няма да е „ориджин“ история. 🙂 И, разбира се, стискам палци за Кийтън!