Честно казано, не сме сигурни дали има нужда да се отразява анимация като „Ратчет и Кланк“. Не че изпитваме неприязън към филми/анимации по игри, но не виждаме смисъла да се адаптира дословно историята на първата игра от серията за щурия ломбакс (хуманоидна порода котки, познати из Галактиката със своята технологична изобретателност) Ратчет и неговия малък приятел с голям глас – роботът Кланк.

При все това, вижте единствения пълнометражен трейлър:

“Uh, Cranky!”. Репликата на Ратчет идеално улавя мислите и чувствата ни за шарения и доста клиширан поглед към предстоящата анимация. Тя дословно копира играта и на практика не показва нищо ново. Таглайнът гласи „Kick some as(s)teroid” и еднозначно утвърждава таргета – най-малките зрители, по възможност незапознати с конзолните приключения на двамата главни герои.

Ето го и синопсисът:

Когато галактиката е застрашена от нечестивия капитан Председател Дрек, смелият механик Ратчет и неговия новооткрит приятел робот ще обединят елитен екип от бойци, наричащи се Галактическите Рейнджъри, за да спасят вселената.

постер на Ratchet & Clank плакат на Ratchet & Clank

Режисьори на анимацията са Кевин Мунро и Джерика Клиланд, а ролите озвучават Джеймс Арнолд Тейлър, Дейвид Кей, Пол Джиамати, Майкъл Ричардсън, Джон Гудман, Бела Торн, Розарио Доусън, Силвестър Сталоун, Джим Уорд и други,

Световната премиера на „Ратчет и Кланк“ („Ratchet & Clank”) предстои на 29 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Играта е култова, че и доста забавна на моменти, особено едно от продълженията, ама това нещо изглежда абсолютно като първата, която със сигурност не е най-добра. И историята ще се повтаря 1/1. Who needs this?