Rogue One: A Star Wars Story

Update: Първият трейлър е вече факт – можете да го откриете в специалната ни новина.

––
По-късно днес се очаква дебютът на тийзър трейлъра на „Rogue One: A Star Wars Story” на Гарет Едуардс, който е първият от поредицата антологични филми, които ще разширят киновселена на „Star Wars” извън номерираните епизоди на сагата и по този повод Disney разпространиха кратко превю, с което анонсират събитието.

Видеото, което е с дължина от едва 10 секунди, е от най-досадния тип (тийзър на тийзъра) и не разкрива абсолютно нищо от сюжета, но пък предлага поглед към нов вид, доста badass стормтрупър, какъвто не сме виждали до момента, така че си заслужава да му обърнем специално внимание. А и като го отразим, тези, които не следят чуждестранните филмови новини отблизо, ще научат, че предстои трейлър.

Това, което имаме като информация за историята, е, че Star Wars: Rogue One” ще представлява „heist movie”, действието ще се развива между „Епизод III – Отмъщението на ситите” и „Епизод IV – Нова надежда” в свят без джедаи и съдбата на галактиката зависи от група хора без магически сили.

По-конкретно, филмът ще разкаже за група бойци от Съпротивата, които обединяват сили, за да откраднат плановете на Звездата на смъртта. Също така знаем, че добрите герои няма да са напълно добри и лошите няма да са изцяло лоши, както в старите филми, а реалността ще е „сива” и далеч по-сложна.

Доста сме ентусиазирани за този филм. Сигурни сме, че Едуардс ще ни предложи нещо, което ще носи белезите на сагата, които всички фенове ценят, но в същото време ще бъде и нещо напълно различно. Нетърпеливи сме да видим трейлъра и да научим повече за това, което ни очаква.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. и след малко като се почне с едни коментари:

    „О нееееее, мишока отново изнасилва детството ми“
    „Тия кво ли няма да измислят, само и само да Ви изцедят последния лев…..щото аз няма да го гледам това“
    „поредната посредствена абоминация“
    „Очилатото еврейче предаде щафетата на задника , който направи Годзила Дебел“

    and many more

    1. Не знам кой какво ще започне, но аз съм ЗА и съм ентусиазиран и положително настроен към разширяванео на Star Wars вселената, защото както знаеш тя е огромна и може да направиш хиляди филми по нея. Пък от друга стана не ми се гледат 15 филма за Люк Скайуокър и Чубака. Гледа ми се нещо друго и доста по различно. Това доста по различно в един начален етап може да е въпросната Антология, която коменираме. Тъй че в крайна сметка аз лично нямам нищо против да ме изнасилват с по един Star Wars филм годишно… Само и с едно единствено условие. Да не започнат да ги окепазяват. Защото ми се гледа нещо качествено и никак не ми се нрави идеята да го превръщат в сапунка от телевизията. Колкото до Гарет Едуарс, честно казано съм леко резервиран, защото Чудовища ми хареса и подхода му беше стахотен на момчето, но съм разочарован от Годзилата. А наистина ми се гледа доста по различна Вселена. Ако наистина филма излезе толкова „heist movie”, колкото го описват би било страхотно, защото това би вляло доста различен и свеж подход като цяло към Вселената и смятам, че това би бил огромен плюс… Колкото по жетсок „heist“, толкова по добре. Ще е различно и нестандартно. Пък и защо трябва да следваме стереотипите на оригиналната триология, след като може да излезем от нея и да я модернизираме, но не прекалено да се комерсиализира, както се казва, защото осирането ще е повече от 100% сигурно. Гледа ми се нещо от рода на сериозен военен филм във Вселената.
      А и както бях споменавал и преди вкарването на Дарт Вейдър и на (Оня генерал, как му беше името) във филма, би бил огромен плюс…

    2. Аз също съм жаден за много Star Wars, ама и ти усети хейта към Е7

    3. Истината е, че не ми пука за хейта.

    4. Да бе, винаги ще има доволни и недоволни. Аз съм от доволните и по-двата параграфа – и Епизод 7, и филми от вселената всяка година. 🙂

  2. Още не ме тресе сериозен хайп за филма, но трейлът може и да промени нещата 🙂