Все още трептим в честотите на първия трейлър на „Неоновия демон”, който възбуди сетивата ни и директно се превърна в един от най-чаканите филми за годината, а ето, че вече имаме новина за следващия проект на Николас Виндинг Рефн. Както бяхме писали преди четири години (как само минава времето), Рефн щеше да продуцира сериал за Барбарела. Тъй като обаче от Амазон все още се бавят с продукцията, датчанинът явно е решил да си уплътни времето с друг интригуващ проект.

Става въпрос за ноар сериал със заглавието „Les Italiens”, базиран по поредицата книги на Енрико Пандиани (които все още не са излизали у нас). Историята ще се завърти около италианска група полицаи, работещи в Париж под суровата ръка на склонния към насилие инспектор Пиер Морденти. Рефн най-вероятно ще режисира първите епизоди, след което ще поеме ролята на шоурънър на първия сезон, който ще се разпростре в не повече от 8 – 10 епизода.

Говори се, че Netflix са в преговори за шоуто и имайки предвид международното разпространение, което ще предложат, звучи като чудесен вариант. Все още не се знае кога ще започнат снимките и дали изобщо проектът ще се случи. Стискаме палци за Рефн и компания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments