Warcaft

След като останахме разочаровани и от втория пълен трейлър на „Warcraft: Началото”, пристъпихме към най-новия рекламен ъпдейт на филма с неохота и по задължение. Той пък не се оказа лош и дори бихме го определили като късчето реклама, което ни допада най-много до момента, а сме на мнение, че феновете на едноименната игра на Blizzard Entertainment би трябвало да останат дори по-доволни.

Става дума за кратко видео, което беше представено от режисьора Дънкан Джоунс и актьора Роб Казински по време на панела на филма на гейминг конвенцията PAX East. В него Казински ни отвежда зад кулисите на познатия на феновете на играта The Lion’s Pride Inn, който е претворен до най-малкия детайл.

Доста добро внимание към детайлите! И евала, че има реално построени декори, а не са метнали една маса и останалото на компютър. Предполагаме, че толкова време им трябва за орките и останалите CG герои, че са решили, че ще им е по-евтино и по-бързо да построят реално каквото могат. Жалко, че почти нито един от трейлърите и промо-спотовете не носи такава вещественост – там всичко ни е стерилно.

Вижте и един нов плакат на Драка, която според Дънкан Джоунс „RAWKS!” (bad pun Sunday, може би?).

плакат на Драка

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Колкото и да е странно, тоя поглед зад кулисите лееко ме обнадежди, че филмът няма да е тотална брадва.

  2. Cъc сигурност няма да е тотална брадва, дори от трейлърите се вижда, че е хвърлен къртовски труд по изпипването на света, но продължавам да съм ужасно равнодушен към проекта. Дано самият филм е различен като дух и атмосфера от трейлърите, иначе няма да го бъде много-много.

  3. Ще е кощунство, ако превърнат тази класика, на която аз съм фен (и дълги години играех играта с мои приятели от Холандия) в тотална брадва…

  4. По време на прожекцията на „Книга за джунглата“ пуснаха отчаяно някакъв друг behind-the-scenes footage с Дънкан Джоунс, на когото се налагаше да обяснява конфликта между орки и хора. Очевидно трейлърът преди това не го беше представил кой знае колко качествено.

    Много искат да се знае, че в този филм има много практически ефекти и тн. Но това просто не изглежда да има много общо с филма, който им се гледаше на феновете…