S трейлър на „A Hologram For The King”

Вече сме виждали трейлър на „A Hologram For The King” на Том Тиквер и Ахмед Ал-Ибрахим, но той беше на немски и (въпреки че един-двама от нас поназнайват това-онова от този език) не разбрахме почти нищо от него. На човек му става ясно още от първия кадър какво може да очаква от филма, но друго си е, когато разбираш за какво точно иде реч.

A Hologram For The King” е създаден по едноименния роман на Дейв Егърс, който разказва за американски бизнесмен на име Алън Клей (Том Ханкс), който е изпратен в Саудитска Арабия да сключи сделката на живота си, която ще му позволи да предотврати фалита си и изземването на имуществото му, да плати таксата за обучение на дъщеря си и най-накрая да направи нещо значимо. Объркан от местните обичаи и възпрепятстван от голямата бюрокрация, Клей все пак успява да се ориентира, благодарение на устат таксиметров шофьор (Александър Блек) и красива докторка (Сарита Чодури).

Този глас е ужасно разсейващ – никак не ни допадна. Но дори и без него, вероятно пак нямаше да останем очаровани от трейлъра, в който не откриваме абсолютно нищо свежо и оригинално. Надеждите ни за филма са свързани главно с творческия екип в лицето на Том Тиквер и Том Ханкс, нищо, че вторият ни изглежда доста невдъхновен. В най-добрия случай, очакваме нещо от рода на по-скоро приятния „Риболов в пустинята”.

Режисьор на „A Hologram For The King” („Холограма за краля”) е Том Тиквер („Бягай, Лола”, „Парфюмът”, „Облакът Атлас”) и Ахмед Ал-Ибрахим, а в ролите ще видим Том Ханкс, Александър Блек, Сарита Чодури, Бен Уишоу, Том Скерит, Омар Елба, Трейси Феъруей, Дейвид Менкин, Том Скерит и други.

Премиерата е 22 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *