Inglourious Kunts: Епизод XXХI – Peвю на „Боговете на Египет“ (2016)

от на 2016-03-22
 

Peвю на „Боговете на Египет“

Докато съдбата на света е под заплаха, съвсем ненадейно се появява млад смъртен на име Бек, който начева епична авантюра, за да спаси както човечеството, така и голямата си любов. Ако иска да се справи обаче, трябва да привлече на своя страна могъщия бог Хор, с чиято помощ да надмогне жестокия бог на мрака Сет, узурпирал трона на Египет, трансформирайки доскоро мирната и просперираща империя във владение на хаоса и агресията. След като зрелищният им сблъсък срещу Сет и свитата му ги отвежда в отвъдното, Бек и Хор са принудени да преминат през фантастични препятствия, подлагащи на изпитание героичните им характери. Паралелно се развива особено драматична втора сюжетна нишка: шепа наивни люде без вкус се прозяват в киносалона, а група посивели продуценти си скубят косите. Завеса.

Боговете на Египет“ е слаб филм с дръзки визуални амбиции, които се провалят гръмотевично. Не само жалкият боксофис на филма е причина Алекс Прояс в момента да се моли някой ден отново да си намери работа в Холивуд, но и единодушното възмущение на масовата публика към кичозното фентъзи с участието на Николай Костер-Валдау и Джерард Бътлър. Ние пък сме хем садисти (спрямо вас), хем мазохисти (спрямо себе си), затова си причинихме този лъскаво опакован касово-творчески провал и го пооплюхме без грам скрупули в новия епизод на Inglourious Kunts – рубриката „2 Kunts 1 Couch“ се завръща след няколкомесечна пауза, този път с участието на Мартин Ангелов и Димитър Дринов.

Да си пожелаем сега една лека и спокойна седмица, стартирайки я с градивен хейт:

коментари
 
Отговорете »

 
 • Пламен
  2016-03-22 at 23:24

  Много тъпи филми съм гледал на кино, но това е май едва вторият или третият, на който бях готов да изляза по средата на филма – баси абоминацията.
  Освен бюста на момата нищо друго в този боклук не струва и пукната пара.
  Честно, писна ми да гледам следните два типа – америнаци, които играят американци или ако са “много добри актьори” да играят британски персонажи и британски актьори, които играят всички националности – египтяни, руснаци, латиноси , марсианци и т.н.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-03-22 at 23:25

  Много полезно ревю – спестява ти пари… макар че дори и трейлърите ти стигат, за да си дадеш сметка за приблизително каква брадва иде реч.

  Отговор

 • Riddick
  2016-03-22 at 23:25

  няколко пъти споменавате за филм, на който сте си тръгвали, аз имам един.
  Куршуми над Бродуей, с Дженифър Тили и Джон кюсак мисля….баси тъпия филм, ем тогава лелките ме пускаха безплатно в сердика, и пак не го издържах.
  Колкото до БнЕ, изгледах го, без досада, от толкова плюене се бях нагласил за кошмарен филм, а не беше чак толкова. Виж, къде са фръкнале тия 140 млн$ си е мистерия

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2016-03-22 at 23:25

  За такива филми няма нужда да се пише. Няколко минути на дивана са достатъчни.

  Отговор

 • Начев
  2016-03-22 at 23:26

  That’s what she said.

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2016-03-22 at 23:26

  After one night with you.

  Отговор

 • legrandelf
  2016-03-22 at 23:26

  Хахахахахах…

  Отговор

 • Pacino
  2016-03-22 at 23:26

  Браоо, отново на екран. Скоро идва и моя ред , 34-то предаване, трябва и мен да споменете (ако ли не, просто се оглеждайте), като ваш голям фен хахах
  Абсолютно несъгласен за сравнението между “Матрицата” и “Гарванът”, може само си ядете ушите.
  Колкото до филма Богове и еди си кво, мога да кажа под сяква критика, но историите за любовта, завистта, просто не мож се каже, че е някъв недостатък, тва си е константа!
  Дайте нещо по интерестинг следващият път.

  Отговор

 • stealth
  2016-03-22 at 23:27

  От кино не съм излизал или поне нямам такъв спомен. Иначе доста трудно издържах докрая на последният LotR. Като си помисля, че има хора успели да изгледат и разширените версии… ужас!

  Чичо, защо кашляш? – https://www.youtube.com/watch?v=FjGsiFuNBCI

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2016-03-22 at 23:27

  “Dark City” ми е много любим. Не съм гледал скоро “Гарванът”, но “Аз, роботът” и “Knowing” са повече от адекватни. Жалко за Прояс. Дано тази бомба не го довърши.

  Отговор

 • heinrich
  2016-03-23 at 13:52

  Алиии бееее, къв е този нов вид на сайта бре… Отвратителен е, не мога да се ориентирам изобщо. Сега ще ми трябва една седмица докато свикна кое къде се намира и кое къде и как е :) Да бяхте предупредили гадове такива.
  Изглежда добре иначе. Вече може да отговаряш на конкрете комнтар и да го редактираш. Това е чудесно. :)
  Добре сте подредили всичко с различни секции и т.н.. Харесва ми, но понеже ми е като първоначален шок ми изглежда малко хаотично някакси :)

  Отговор

 • radi
  2016-03-23 at 14:10

  Трябва да свикваш,момчее :)

  Отговор

 • 2016-03-23 at 14:42

  Аххахаах! „Отвратителен е“, но иначе „изглежда добре“. „Добре сме подредили всичко“, но е „хаотичен“. :)
  Ама да, трябва да се свикне. Дори и на мен ми трябваше малко време. :)

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2016-03-23 at 21:57

  Поздравления за новия вид на сайта, хубаво е да има движение :) Лека-полека само позитивно развитие ви пожелавам, все пак сте първия български сайт, който посещавам сутрин, за мен е важно да сте приятни за окото 😉

  Отговор

Коментирайте