Holidays

Покрай трейлърите на „Southbound” отново ни се отвори сериозен апетит за хорър антологии (каквито по принцип доста харесваме) и с интерес обръщаме поглед към още едно подобно предстоящо предложение – „Holidays”, който, както предполага заглавието, предлага „уникален мрачен и оригинален поглед към някои от иконичните и обичани празници”.

С две думи, вече не е необходимо да чакате Хелоуин или Коледа, за да се насладите на някое тематично хорърче (било то ново или старо), тъй като „Holidays” предлага списък с един куп празници. Кои са те вижте в първия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=uoN44eA-ilY

Не можем да разберем кой знае колко от този трейлър, но и не трябва – почитатели сме на жанра и ще сме на линия за „Holidays” в момента, в който стане достъпен.

Предлагаме ви още един кратък тийзър и два клипа на един от сегментите на филма „Свети Валентин” („Valentine’s Day”), който очевидно отдава почит на класиката на Брайън Де Палма „Кери” и е дело на авторите на „Starry EyesДенис Уидмайър и Кевин Колш. Пълният списък с режисьорите, работили по „Holidays”, ще намерите най-долу.

Please enable Javascript to watch this video

Please enable Javascript to watch this video

Режисьори на отделните сегменти са Кевин Смит („Tusk”), Гари Шор („Dracula Untold”), Скот Стюарт („Dark Skies”), Денис Уидмайър и Кевин Колш („Starry Eyes”), Сара Адина Смит („The Midnight Swim”), Никълъс МакКарти („The Pact”), Адам Иджипт Мортомър („Some Kind of Hate”) и Антъни Скот Бърнс („Darknet”). В ролите са Сет Грийн, Лоренца Изо, Клеър Грант, Кевин Смит, Майкъл Сън Лий, Рут Брадли, Андрю Боуен и други.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ще го гледаме и това, да 🙂 Southbound беше много готино като идея, а и като навързване на сегментите… Това също изглежда интересно.