Louder Than Bombs

След един тийзър и няколко клипа, които хванаха вниманието ни преди няколко месеца, вече имаме и пълен трейлър на обещаващия „Louder Than Bombs” на Йоаким Триер, който ще можем да видим в програмата на предстоящото 20-то юбилейно издание на София Филм Фест.

Louder Than Bombs” разказва за баща и двата му сина, които се борят да преоткрият себе си и един другиго, няколко години след като трагичната смърт на майката разбива семейството им. Вижте:

Харесва ни видяното. Особено омаловажаването на патоса покрай катастрофите. Хората наистина обичат да си измислят истории и да търсят смисъл там, където няма такъв. Актьорският състав е повече от чудесен – много харесваме Изабел Юпер и Гейбриъл Бърн, а Джеси Айзенбърг вече е доказал, че може да бъде много повече от бъбрив комедиен персонаж. Вярваме, че ще получим психологически задълбочен филм с въздействащи изпълнения.

Ето и синопсиса:

Предстои откриването на изложба на известната майсторка на камерата, военния фотограф Изабел Рийд – три години след ненавременната ѝ смърт. По-големият ѝ син Джона се завръща във фамилната къща и след толкова години на отчуждение е принуден да прекара известно време с баща си Джин и по-малкия си брат Конрад, който е във възрастта на типичните „дръпнати” тийнейджъри. Бащата отчаяно се опитва да осъществи контакт със синовете си, а общата им битка е в името на спомените за жената, която всеки от тях пази в сърцето си по съвсем различен начин.

плакат

Режисьор на „Louder Than Bombs” е Йоаким Триер, а в ролите са Джеси Айзенбърг, Изабел Юпер, Гейбриъл Бърн, Дейвид Стратеърн, Девин Друид, Ейми Райън, Рейчъл Броснан и други.

Филмът ще може да бъде видян на 13 март в Люмиер от 14:00 часа; на 20 март във Френски институт – Кино „Славейков” от 20:30 часа; и на 22 март в Дом на киното от 21:30 часа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *