Hardcore Henry

Don’t change the channel!

Точно месец преди официалната премиера на филма получаваме нов трейлър и два ТВ спота на „Hardcore Henry” на Иля Найшулер и Тимур Бекмамбетов, който е първият екшън в света, изцяло заснет от гледна точка на главния герой, което поставя зрителя – теб, самия – в центъра на действието. Ти си върнат към живот от твоята съпруга, без никакви спомени и с ново тяло на киборг. Буквално 5 минути по-късно, жена ти е отвлечена от мегаломан с телекинетични способности и ти трябва да се биеш с армия от наемници, за да си я върнеш.

Докато предишните реклами се постараха да ни запознаят с концепцията на филма и с основните елементи на историята, новият трейлър и двата телевизионни спота се фокусират предимно върху иновативния (макар и не революционен, тъй като идеята съвсем не е нова) и визуално пленителен, неприличен екшън (една от основните причини да проявяваме интерес към проекта), както и върху положителните реакции на критиката. Вижте ги.

Трейлър

ТВ спотове

Нямаме какво да добавим като коментар към това, което вече сме обсъждали многократно – с две думи, надяваме се на качествено и неприлично забавление.

Вижте и няколко нови снимки.

Ти не помниш нищо. Може би защото току-що си върнат към живот от твоята съпруга (Хейли Бенет). Тя ти казва, че името ти е Хенри и честито, вече си киборг. Само 5 минути по-късно, жена ти е отвлечена и трябва да отидеш да си я върнеш. Кой я е отвлякъл? Името му е Ейкън (Данила Козловски), могъщ престъпник с армия от наемници и план за световно господство. Ти също така си в непознатия за теб град Москва и всички те искат мъртъв. Всички освен мистериозния британец на име Джими (Шарлто Копли), който може би е на твоя страна, но не си сигурен. Ако оцелееш в тази лудост и разкриеш мистерията, може би ще откриеш истината за самоличността си. Успех, Хенри, ще ти трябва…

Режисьор на „Hardcore Henry” е Иля Найшулер, а в ролите са Хейли Бенет, Шарлто Копли, Данила Козловски, Сайръс Арнолд, Уил Стюарт, Дария Чаруша, Тим Рот и други.

Премиерата е 8 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *