Когато си супер като Батман, не получаваш само един трейлър, а цели два… в една седмица. Така поне ни казва (с жестокия глас на Уил Арнет) самият Батман, който освен това ни уведомява, че филмът му „The Lego Batman Movie” е като „Lego: Филмът”, но много по-добър във всяко едно отношение, тъй като действието се развива изцяло около него самия (duh!).

В „The Lego Batman Movie” самотно съществуване на Черния рицар (Уил Арнет), чийто единствен другар е Алфред (Рейф Файнс), е нарушено от пристигането на Робин (Майкъл Сера) и Батгърл (Розарио Доусън), които преобръщат живота му с главата надолу. Те обаче ще са му от помощ, когато се изправи срещу най-големия си и емблематичен противник Жокера (Зак Галифанакис), който вилнее из Lego вселената.

Което си е истина, истина си е – Батман е остарял феноменално. Доста ни хареса тази мета сценка, а предполагаме, че филмът ще е тъпкан с такива. Пак ще повторим това, което казахме и миналия път. Ако „The Lego Batman Movie” е дори и наполовина толкова свеж, забавен и реализиран с въображение и размах, колкото беше „Lego: Филмът”, ние ще сме ужасно доволни. Засега нямаме причини да се съмняваме.

Режисьор на „The Lego Batman Movie” е Крис МакКай („Robot Chicken”, „Lego: Филмът”), а сценарият е дело на Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”, „Тъмни сенки”). Ролите в оригинал озвучават Уил Арнет, Рейф Файнс, Майкъл Сера, Розарио Доусън и Зак Галифанакис.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда няма да е „наполовина толкова свеж“, колкото „Lego: Филмът“, а поне толкова 🙂

    Този трейлър ме спечели изцяло.