You’ve been gone toо long, Alice!

Повече от месец не сме обръщали внимание на „Алиса в Огледалния свят” – подготвяното от Джеймс Бобин продължение на разочароващия хит на Тим Бъртън „Алиса в Страната на чудесата”, и покрай новия пълен трейлър на филма, който дебютира вчера, наваксваме с част от пропуснатите  реклами. Те включват няколко телевизионни спота, нови снимки и поредица постери.

В „Алиса в Огледалния свят” Алиса (Миа Вашиковска) се завръща в Страната на чудесата и се отправя на опасно пътешествие през времето, за да спаси приятеля си Лудия шапкар (Джони Деп), който е загубил своята невинност. За да успее, тя трябва да победи нов злодей – самото Време (Саша Барон Коен).

Трейлър

ТВ спотове

Предишни реклами и повече подробности за „Алиса в Огледалния свят”, както и мнението и очакванията ни за филма, може да откриете в новините ни до момента.

А сега, ето и споменатите по-горе нови снимки и поредица постери, които образуват обща картина.

Алиса (Миа Вашиковска) Джони Деп

alice_through_the_looking_glass_ver15_xlg

alice_through_the_looking_glass_ver16_xlg

alice_through_the_looking_glass_ver17_xlg

alice_through_the_looking_glass_ver18_xlg

alice_through_the_looking_glass_ver19_xlg

След събитията от „Алиса в Страната на чудесата”, Алиса Кингсли (Миа Вашиковска) тръгва уверено по стъпките на баща си и прекарва последните няколко години в плаване по море. При завръщането си в Лондон тя попада на магическо огледало, чрез което се завръща във фантастичния свят на своите приятели Белия заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширския котарак (Стивън Фрай) и Лудия шапкар (Джони Деп), който не е на себе си. Шапкаря е загубил своята детска невинност и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкаря.

Режисьор на „Алиса в Огледалния свят” („Alice Through the Looking Glass”) е Джеймс Бобин („Мъпетите”), а в ролите са Миа Вашиковска, Джони Деп, Хелена Бонам Картър, Ан Хатауей, Саша Барон Коен, Рис Ифанс, Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тоби Джоунс, Тимъти Спол, Мат Лукас, Пол Уайтхаус и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *